Volg het lokale nieuws en de actualiteit uit Nazareth 

Het lokale nieuws uit Nazareth in Het Laatste Nieuws (HLN)

>> https://www.hln.be/Nazareth

Het lokale nieuws uit Nazareth in Het Nieuwsblad

>> https://www.nieuwsblad.be/regio/Nazareth

Verder lokaal nieuws van Nazareth onder deze reclamebanner

Het lokale nieuws uit Nazareth in Het Belang Van Limburg

>> https://www.hbvl.be/regio/Nazareth

Het lokale nieuws uit Nazareth in De Morgen

>> https://www.demorgen.be/alle-nieuws-over-Nazareth/

De officiële lokale website van Nazareth

>> https://www.Nazareth.be/

Het nieuws uit Nazareth op AVS

>>  https://www.avs.be/zoeken?filter=Nazareth

Het lokale nieuws uit Nazareth op VRT NWS

>> https://www.vrt.be/vrtnws/nl/regio/oost-vlaanderen/Nazareth/

Het lokale nieuws uit Nazareth in de Gazet van Nazareth (GVA)

>> https://www.gva.be/tag/Nazareth

Deze linken naar nieuwswebsites bieden jou een handige manier om alle lokale nieuws te volgen.

Zo ben je meteen op de hoogte van dat eventuele ongeval of die brand vandaag in Nazareth. Maar gelukkig kan je ook leuker lokaal nieuws bekijken zoals sport en vrije tijd of evenementen.

nieuws nazareth
Op zoek naar handige tips en info? Bezoek dan Infotips.be

Nazareth is een gemeente in de provincie Oost-Vlaanderen in België. Het ligt op ongeveer 10 kilometer ten zuidoosten van de stad Gent en heeft een oppervlakte van 25,56 km². Nazareth telt ongeveer 12.000 inwoners en is verdeeld in vier deelgemeenten: Nazareth, Eke, Gavere en Semmerzake.

Nazareth is een landelijke gemeente met veel groen en mooie landschappen. Het is een ideale locatie voor mensen die willen genieten van rust en natuur, maar toch in de buurt van de stad willen wonen. In het centrum van Nazareth vindt u verschillende winkels, restaurants en cafés, en er zijn ook veel sport- en recreatiemogelijkheden, waaronder verschillende wandel- en fietsroutes.

Eke is een deelgemeente van Nazareth en staat bekend om zijn historische kasteel, het Kasteel van Laarne. Dit kasteel dateert uit de 14e eeuw en is een van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van België. Het is nu een museum en toont de geschiedenis van de regio. Eke heeft ook een aantal mooie parken en tuinen, waaronder het Park van Eke en het Park van Laarne.

Gavere is een deelgemeente van Nazareth en is gelegen aan de oevers van de Schelde. Het is een populaire locatie voor watersporten en heeft verschillende jachthavens. Gavere heeft ook verschillende historische gebouwen, waaronder de Sint-Bavokerk, die dateert uit de 16e eeuw.

Semmerzake is een deelgemeente van Nazareth en heeft een landelijk karakter. Het is een ideale locatie voor mensen die willen genieten van rust en natuur. Semmerzake heeft verschillende mooie kastelen en landhuizen, waaronder het Kasteel van Leeuwergem en het Kasteel van Gavere. Deze kastelen zijn omringd door prachtige tuinen en parken en zijn een bezoek waard.

Naast de deelgemeenten heeft Nazareth ook verschillende buurgemeenten die een bezoek waard zijn. Zo vindt u in De Pinte het Kasteel van Scheldevelde, dat dateert uit de 19e eeuw en omringd is door prachtige tuinen en parken. In Merelbeke kunt u dan weer genieten van het mooie landschap van de Vlaamse Ardennen, met prachtige heuvels en uitgestrekte bossen.

Tot slot is er ook Sint-Martens-Latem, een buurgemeente van Nazareth die bekend staat om zijn kunstenaarskolonie. Deze gemeente trekt veel kunstenaars aan vanwege het prachtige landschap en de rustige omgeving. Er zijn verschillende kunstgalerijen en musea in Sint-Martens-Latem die de moeite waard zijn om te bezoeken.

Al met al is Nazareth een geweldige gemeente om te wonen, werken of bezoeken. Het biedt een unieke mix van rust en natuur, historische gebouwen en moderne voorzieningen.

Meer informatie over jouw gemeente vind je op deze wikipedia pagina

Andere pagina’s met lokaal nieuws van gemeenten en steden