Volg het lokale nieuws en de actualiteit uit Laarne 

Het lokale nieuws uit Laarne in Het Laatste Nieuws (HLN)

>> https://www.hln.be/Laarne

Het lokale nieuws uit Laarne in Het Nieuwsblad

>> https://www.nieuwsblad.be/regio/Laarne

Verder lokaal nieuws van Laarne onder deze reclamebanner

Het lokale nieuws uit Laarne in Het Belang Van Limburg

>> https://www.hbvl.be/regio/Laarne

Het lokale nieuws uit Laarne in De Morgen

>> https://www.demorgen.be/alle-nieuws-over-Laarne/

De offici├źle lokale website van Laarne

>> https://www.Laarne.be/

Het nieuws uit Laarne op AVS

>>  https://www.avs.be/zoeken?filter=Laarne

Het nieuws uit Laarne op TVOOST

>>  https://www.tvoost.be/zoek?term=Laarne

Het lokale nieuws uit Laarne op VRT NWS

>> https://www.vrt.be/vrtnws/nl/regio/oost-vlaanderen/Laarne/

Het lokale nieuws uit Laarne in de Gazet van Laarne (GVA)

>> https://www.gva.be/tag/Laarne

Deze linken naar nieuwswebsites bieden jou een handige manier om alle lokale nieuws te volgen.

Zo ben je meteen op de hoogte van dat eventuele ongeval of die brand vandaag in Laarne. Maar gelukkig kan je ook leuker lokaal nieuws bekijken zoals sport en vrije tijd of evenementen. 

nieuws laarne
Op zoek naar handige tips en info? Bezoek dan Infotips.be

Laarne is een gemeente in Oost-Vlaanderen, Belgi├ź, gelegen aan de oevers van de rivier de Durme. Het is een rustige gemeente met ongeveer 10.000 inwoners en heeft een oppervlakte van ongeveer 28 vierkante kilometer. Laarne staat bekend om zijn rijke geschiedenis en zijn prachtige kasteel, maar het heeft ook verschillende andere bezienswaardigheden die een bezoek waard zijn.

Het Kasteel van Laarne is een van de belangrijkste bezienswaardigheden van de gemeente. Dit 14e-eeuwse kasteel is gebouwd in de traditionele Vlaamse stijl en heeft een imposante toegangspoort en een prachtig aangelegde tuin. Het kasteel is nu een museum en biedt bezoekers een kijkje in het leven van de adellijke familie die hier ooit woonde.

Naast het kasteel heeft Laarne ook een aantal andere interessante bezienswaardigheden, waaronder de Sint-Machutuskerk, een gotische kerk uit de 15e eeuw met een indrukwekkend altaarstuk en enkele prachtige glas-in-loodramen. Een andere bezienswaardigheid is het Museum van de Gemeente Laarne, dat een interessante collectie heeft van historische objecten en artefacten uit de regio.

Laarne is ook een uitstekende bestemming voor natuurliefhebbers. De gemeente heeft verschillende mooie parken en natuurgebieden, waaronder het Kasteelpark van Laarne, dat rondom het kasteel ligt en een mooie wandelroute heeft. Ook het natuurdomein Molsbroek, gelegen aan de Durme, is een mooie plek om te wandelen en te genieten van de natuur.

Naast Laarne zelf zijn er ook verschillende deelgemeenten en buurgemeenten die de moeite waard zijn om te verkennen. Een van deze deelgemeenten is Kalken, dat bekend staat om zijn mooie kerk en zijn traditionele marktplein. Een andere deelgemeente is Hijfte, dat bekend staat om zijn landelijke charme en zijn mooie fietsroutes langs de Schelde.

Verder zijn er nog enkele buurgemeenten die de moeite waard zijn om te verkennen. Een van deze buurgemeenten is Lochristi, dat bekend staat om zijn prachtige bloementuinen en zijn historische kerk. Een andere buurgemeente is Wetteren, dat bekend staat om zijn mooie parken en tuinen, waaronder het provinciaal domein Den Blakken.

Laarne en zijn deel- en buurgemeenten bieden een rijke mix van geschiedenis, cultuur en natuur. Of je nu geïnteresseerd bent in historische gebouwen, mooie parken en natuurgebieden, of gewoon wilt genieten van de landelijke charme en de rustige omgeving, er is voor elk wat wils. Laarne en zijn omgeving zijn een geweldige plek om te bezoeken en te ontdekken.

Meer informatie over jouw gemeente vind je op deze wikipedia pagina

Andere pagina’s met lokaal nieuws van gemeenten en steden