Volg het  lokale nieuws en de actualiteit uit Gooik 

Het lokale nieuws uit Gooik in Het Laatste Nieuws (HLN)

>> https://www.hln.be/Gooik

Het lokale nieuws uit Gooik in Het Nieuwsblad

>> https://www.nieuwsblad.be/regio/Gooik

Verder lokaal nieuws van Gooik onder deze reclamebanner

Het lokale nieuws uit Gooik in Het Belang Van Limburg

>> https://www.hbvl.be/regio/Gooik

Het lokale nieuws uit Gooik in De Morgen

>> https://www.demorgen.be/alle-nieuws-over-Gooik/

De officiële lokale website van Gooik

>> https://www.Gooik.be/

Het nieuws uit Gooik op ROBTV

>> https://www.robtv.be/zoek?term=Gooik

Het nieuws uit Gooik op RINGTV

>>  https://www.ringtv.be/zoeken?search=Gooik

Het lokale nieuws uit Gooik op VRT NWS

>> https://www.vrt.be/vrtnws/nl/regio/vlaams-brabant/Gooik/

Het lokale nieuws uit Gooik in de Gazet van Gooik (GVA)

>> https://www.gva.be/tag/Gooik

Deze linken naar nieuws website bieden jou een handige manier om alle lokale nieuws te op te volgen.

Zo ben je meteen op de hoogte van dat eventuele ongeval of die brand vandaag in Gooik. Maar gelukkig kan je ook leuker lokaal nieuws bekijken zoals sport en vrije tijd of evenementen.

nieuws gooik
Op zoek naar handige tips en info? Bezoek dan Infotips.be

Gooik is een landelijke gemeente in de provincie Vlaams-Brabant in het hart van België. De gemeente heeft een oppervlakte van 33,06 km² en telt ongeveer 8.000 inwoners. Gooik wordt omgeven door verschillende buurgemeenten, waaronder Lennik, Roosdaal, Galmaarden en Herne.

Lennik is een nabijgelegen gemeente ten noorden van Gooik, op ongeveer 7 kilometer afstand. Het is een kleine gemeente met ongeveer 9.000 inwoners. Lennik heeft enkele interessante bezienswaardigheden, waaronder het kasteel van Gaasbeek, het Colomakasteel en de Sint-Kwintenskerk. Daarnaast heeft Lennik ook enkele mooie wandel- en fietsroutes, waaronder de Pajottenlandroute en de kasteelroute.

Roosdaal is een buurgemeente ten oosten van Gooik, op ongeveer 5 kilometer afstand. Het is een kleine gemeente met ongeveer 12.000 inwoners. Roosdaal heeft enkele interessante bezienswaardigheden, waaronder het kasteel van Roosdaal, de Sint-Martinuskerk en de Onze-Lieve-Vrouwkapel. Daarnaast heeft Roosdaal ook enkele mooie wandel- en fietsroutes, waaronder de Paddenbroekenroute en de Roosdaalse Bloesemroute.

Galmaarden is een buurgemeente ten zuiden van Gooik, op ongeveer 6 kilometer afstand. Het is een kleine gemeente met ongeveer 9.000 inwoners. Galmaarden heeft enkele interessante bezienswaardigheden, waaronder de Sint-Pauluskerk, de Sint-Catharinakapel en de Molen ter Zeven Wegen. Daarnaast heeft Galmaarden ook enkele mooie wandel- en fietsroutes, waaronder de Markvalleiroute en de Pajotse Paddenstoelenroute.

Herne is een nabijgelegen gemeente ten westen van Gooik, op ongeveer 6 kilometer afstand. Het is een kleine gemeente met ongeveer 5.000 inwoners. Herne heeft enkele interessante bezienswaardigheden, waaronder de Sint-Martinuskerk, de watermolen van Sint-Gertrudis-Pede en de Sint-Pieterskapel. Daarnaast heeft Herne ook enkele mooie wandel- en fietsroutes, waaronder de Hernse Kastelenroute en de Groene Hertogenroute.

Meer informatie over jouw gemeente vind je op deze wikipedia pagina

Andere pagina’s met lokaal nieuws van gemeenten en steden