Volg het  lokale nieuws en de actualiteit uit Gistel 

Het lokale nieuws uit Gistel in Het Laatste Nieuws (HLN)

>> https://www.hln.be/Gistel

Het lokale nieuws uit Gistel in Het Nieuwsblad

>> https://www.nieuwsblad.be/regio/Gistel

Verder lokaal nieuws van Gistel onder deze reclamebanner

Het lokale nieuws uit Gistel in De Krant van West-Vlaanderen

>> https://kw.be/l/gistel/

De officiële lokale website van Gistel

>> https://www.Gistel.be/

Het lokale nieuws uit Gistel op Focus – WTV

>> https://www.focus-wtv.be/zoeken?search=Gistel

Het lokale nieuws uit Gistel op VRT NWS

>> https://www.vrt.be/vrtnws/nl/regio/west-vlaanderen/Gistel/

Het lokale nieuws uit Gistel in de Gazet van Gistel (GVA)

>> https://www.gva.be/tag/Gistel

Deze linken naar nieuwswebsites bieden jou een handige manier om alle lokale nieuws te volgen.

Zo ben je meteen op de hoogte van dat eventuele ongeval of die brand vandaag in Gistel. Maar gelukkig kan je ook leuker lokaal nieuws bekijken zoals sport en vrije tijd of evenementen.

nieuws gistel
Op zoek naar handige tips en info? Bezoek dan Infotips.be

Gistel is een gemeente in de provincie West-Vlaanderen, gelegen in het noordwesten van België. De gemeente telt ongeveer 12.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 42,72 km². Gistel is omgeven door verschillende buurgemeenten, waaronder Oudenburg, Ichtegem, Koekelare, en Jabbeke.

Oudenburg is een nabijgelegen stad ten noorden van Gistel, op ongeveer 6 kilometer afstand. Het is een kleine stad met ongeveer 9.000 inwoners en heeft een rijke geschiedenis. Oudenburg heeft verschillende bezienswaardigheden, waaronder de Sint-Pieterskerk, de Romeinse Archeologische Site, en het Kasteel van Wijnendale. Daarnaast heeft Oudenburg ook een groot natuurgebied, het Polderbos, dat een populaire bestemming is voor wandelaars en fietsers.

Ichtegem is een andere buurgemeente van Gistel, gelegen ten oosten van de gemeente. Het is een kleinere gemeente met ongeveer 12.000 inwoners. Ichtegem heeft enkele interessante bezienswaardigheden, waaronder de Sint-Michielskerk, het Kasteel Ter Elst, en het gemeentehuis. Daarnaast heeft Ichtegem ook een groot natuurgebied, het Bulskampveld, dat een populaire bestemming is voor wandelaars en fietsers.

Koekelare is een buurgemeente ten zuiden van Gistel, op ongeveer 8 kilometer afstand. Het is een kleine gemeente met ongeveer 8.000 inwoners. Koekelare heeft enkele interessante bezienswaardigheden, waaronder de Sint-Martinuskerk, het Kasteel De Lovie, en het Nationaal Tabaksmuseum. Daarnaast heeft Koekelare ook een groot natuurgebied, het Houtland, dat een populaire bestemming is voor wandelaars en fietsers.

Jabbeke is een gemeente gelegen ten westen van Gistel, op ongeveer 10 kilometer afstand. Het is een kleine gemeente met ongeveer 14.000 inwoners. Jabbeke heeft enkele interessante bezienswaardigheden, waaronder de Sint-Pieterskerk, het Kasteel van Loppem, en het Provinciaal Domein Tillegembos. Daarnaast heeft Jabbeke ook een groot natuurgebied, het Vloethemveld, dat een populaire bestemming is voor wandelaars en fietsers.

Terug naar Gistel zelf, deze gemeente heeft ook veel te bieden. Het is een mooie gemeente met een rijke geschiedenis en enkele interessante bezienswaardigheden. Een van de meest opvallende bezienswaardigheden is de Sint-Godelieveabdij, een mooie abdij uit de middeleeuwen met een rijke geschiedenis.

Meer informatie over jouw gemeente vind je op deze wikipedia pagina

Andere pagina’s met lokaal nieuws van gemeenten en steden