Volg het  lokale nieuws en de actualiteit uit Beveren-Waas 

Het lokale nieuws uit Beveren-Waas in Het Laatste Nieuws (HLN)

>> https://www.hln.be/Beveren-Waas

Het lokale nieuws uit Beveren-Waas in Het Nieuwsblad

>> https://www.nieuwsblad.be/regio/Beveren-Waas

Verder lokaal nieuws van Beveren-Waas onder deze reclamebanner

Het lokale nieuws uit Beveren in Het Belang Van Limburg

>> https://www.hbvl.be/regio/Beveren

Het lokale nieuws uit Beveren in De Morgen

>> https://www.demorgen.be/alle-nieuws-over-Beveren/

De officiële lokale website van Beveren

>> https://www.Beveren.be/

Het nieuws uit Beveren op TVOOST

>>  https://www.tvoost.be/zoek?term=Beveren

Het lokale nieuws uit Beveren-Waas op VRT NWS

>> https://www.vrt.be/vrtnws/nl/regio/oost-vlaanderen/beveren/

Het lokale nieuws uit Beveren-Waas in de Gazet van Beveren-Waas (GVA)

>> https://www.gva.be/regio/Beveren-Waas

Deze linken naar nieuws website bieden jou een handige manier om alle lokale nieuws te op te volgen.

Zo ben je meteen op de hoogte van dat eventuele ongeval of die brand vandaag in Beveren-Waas. Maar gelukkig kan je ook leuker lokaal nieuws bekijken zoals sport en vrije tijd of evenementen.

kaart beveren
Op zoek naar handige tips en info? Bezoek dan Infotips.be

Beveren Waas is een gemeente in de provincie Oost-Vlaanderen en telt bijna 50.000 inwoners. De gemeente bestaat uit verschillende deelgemeenten, waaronder Beveren, Melsele, Haasdonk, Kallo, Vrasene, Doel en Kieldrecht. Beveren Waas ligt ten westen van Antwerpen en heeft een rijk verleden.

Het centrum van Beveren heeft enkele winkels en restaurants en is een gezellige plek om te vertoeven. Er zijn enkele bezienswaardigheden in de gemeente, waaronder het kasteel Cortewalle, het Fort van Haasdonk en de Sint-Martinuskerk.

Melsele is een deelgemeente van Beveren Waas en telt zo’n 8.000 inwoners. Het is een rustige gemeente met enkele mooie wandel- en fietsroutes. In Melsele vindt u onder andere de Sint-Andrieskerk en het natuurgebied de Melseelse Weiden.

Haasdonk is een deelgemeente van Beveren Waas en telt zo’n 3.000 inwoners. Het is een rustige gemeente met enkele mooie wandel- en fietsroutes. In Haasdonk vindt u onder andere het Fort van Haasdonk en het natuurgebied de Roomkouter.

Kallo is een deelgemeente van Beveren Waas en telt zo’n 3.000 inwoners. Het is een rustige gemeente met enkele mooie wandel- en fietsroutes. In Kallo vindt u onder andere de Sint-Willibrorduskerk en het natuurgebied de Grote Geule.

Vrasene is een deelgemeente van Beveren Waas en telt zo’n 7.000 inwoners. Het is een rustige gemeente met enkele mooie wandel- en fietsroutes. In Vrasene vindt u onder andere de Sint-Laurentiuskerk en het natuurgebied de Polders van Kruibeke.

Doel is een deelgemeente van Beveren Waas en telt slechts enkele tientallen inwoners. Het is een bijzondere plaats omdat het al jarenlang bedreigd wordt door de uitbreiding van de Antwerpse haven. Het dorp is dan ook grotendeels verlaten en wordt vaak bezocht door toeristen. In Doel vindt u onder andere de Sint-Annekapel en de kerncentrale van Doel.

Kieldrecht is een deelgemeente van Beveren Waas en telt zo’n 6.000 inwoners. Het is een rustige gemeente met enkele mooie wandel- en fietsroutes. In Kieldrecht vindt u onder andere de Sint-Willibrorduskerk en het natuurgebied De Gavers.

Beveren Waas grenst aan verschillende andere gemeenten, waaronder Sint-Niklaas, Antwerpen en Kruibeke.

Meer informatie over jouw gemeente vind je op deze wikipedia pagina

Andere pagina’s met lokaal nieuws van gemeenten en steden