Volg het  lokale nieuws en de actualiteit uit De Panne 

Het lokale nieuws uit De Panne in Het Laatste Nieuws (HLN)

>> https://www.hln.be/De-Panne

Het lokale nieuws uit De Panne in Het Nieuwsblad

>> https://www.nieuwsblad.be/regio/depanne

Verder lokaal nieuws van De Panne onder deze reclamebanner

Het lokale nieuws uit De Panne in De Krant van West-Vlaanderen

>> https://kw.be/l/de-panne/

De officiële lokale website van De Panne

>> https://www.DePanne.be/

Het lokale nieuws uit De Panne op Focus – WTV

>> https://www.focus-wtv.be/zoeken?search=De-Panne

Het lokale nieuws uit De Panne op VRT NWS

>> https://www.vrt.be/vrtnws/nl/regio/west-vlaanderen/de-panne/

Het lokale nieuws uit De Panne in de Gazet van De Panne (GVA)

>> https://www.gva.be/tag/de-panne

Deze linken naar nieuws website bieden jou een handige manier om alle lokale nieuws te op te volgen.

Zo ben je meteen op de hoogte van dat eventuele ongeval of die brand vandaag in De Panne. Maar gelukkig kan je ook leuker lokaal nieuws bekijken zoals sport en vrije tijd of evenementen. 

nieuws de panne
Op zoek naar handige tips en info? Bezoek dan Infotips.be

De Panne is een sfeervolle gemeente gelegen aan de Belgische kust. Het is een populaire bestemming voor toeristen die willen genieten van de zee, het strand en de duinen. In De Panne is er altijd wel iets te doen, zowel voor jong als oud. Van gezellige strandwandelingen tot een dagje pretpark, het kan hier allemaal.

De gemeente De Panne is opgedeeld in verschillende deelgemeenten: Adinkerke, De Panne, en Sint-Idesbald. Adinkerke is vooral bekend omwille van zijn pretpark Plopsaland De Panne, een plek waar kinderen zich ongetwijfeld zullen amuseren. De Panne zelf is dan weer de perfecte uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Een wandeling door de duinen en bossen is hier een echte aanrader. Sint-Idesbald is dan weer een ideale plek voor een romantische strandwandeling of een gezellig etentje in een van de vele restaurants.

De Panne is een gemeente die bekend staat om zijn natuurlijke schoonheid. Het strand is hier maar liefst 12 kilometer lang en strekt zich uit van de Franse grens tot aan de West-Vlaamse kust. Het is dan ook de ideale locatie voor een ontspannen dagje aan zee. Maar ook de duinen en het bosgebied zijn zeker een bezoekje waard. In het Calmeynbos kan je heerlijk wandelen tussen de bomen en genieten van de rust en stilte.

Naast de natuur heeft De Panne ook heel wat culturele bezienswaardigheden te bieden. Zo kan je een bezoek brengen aan het museum Cabour, waar je meer te weten komt over de geschiedenis van De Panne en de omgeving. Ook de Sint-Pieterskerk is een must-see, met zijn prachtige glas-in-loodramen en imposante toren.

Tot slot heeft De Panne ook heel wat evenementen te bieden. Zo is er jaarlijks het populaire evenement Sinterklaas aan Zee, waarbij de Sint en zijn Pieten met de boot aankomen in De Panne. Daarnaast zijn er heel wat sportieve evenementen zoals de Beachrun en de Fietseling, waarbij je al lopend of fietsend kan genieten van de prachtige omgeving.

De Panne is dus een gemeente waar je als toerist of als inwoner heel wat kan beleven. Of je nu houdt van natuur, cultuur, sport of gewoon gezellig samenzijn, hier vind je het allemaal.

Meer informatie over jouw gemeente vind op deze wikipedia pagina

Andere pagina’s met lokaal nieuws van gemeenten en steden