Volg het lokale nieuws en de actualiteit uit WuustwezelĀ 

Het lokale nieuws uit Wuustwezel in Het Laatste Nieuws (HLN)

>> https://www.hln.be/Wuustwezel

Het lokale nieuws uit Wuustwezel in Het Nieuwsblad

>> https://www.nieuwsblad.be/regio/Wuustwezel

Verder lokaal nieuws van Wuustwezel onder deze reclamebanner

Het lokale nieuws uit Wuustwezel in Het Belang Van Limburg

>> https://www.hbvl.be/regio/Wuustwezel

Het lokale nieuws uit Wuustwezel in De Morgen

>> https://www.demorgen.be/alle-nieuws-over-Wuustwezel/

De officiƫle lokale website van Wuustwezel

>> https://www.Wuustwezel.be/

Het lokale nieuws uit Wuustwezel op VRT NWS

>> https://www.vrt.be/vrtnws/nl/regio/antwerpen/wuustwezel/

Het lokale nieuws uit Wuustwezel in de Gazet van Wuustwezel (GVA)

>> https://www.gva.be/tag/Wuustwezel

Deze linken naar nieuwswebsites bieden jou een handige manier om alle lokale nieuws te volgen.

Zo ben je meteen op de hoogte van dat eventuele ongeval of die brand vandaag in Wuustwezel. Maar gelukkig kan je ook leuker lokaal nieuws bekijken zoals sport en vrije tijd of evenementen.

nieuws wuustwezel
Op zoek naar handige tips en info? Bezoek dan Infotips.be

Wuustwezel is een gemeente in de provincie Antwerpen in Belgiƫ. Het ligt ten noorden van de stad Antwerpen en grenst aan Nederland. De gemeente bestaat uit twee deelgemeenten: Wuustwezel en Loenhout.

Wuustwezel is vooral bekend om zijn landelijk karakter en prachtige natuurgebieden, zoals de Kalmthoutse Heide en de Brechtse Heide. Deze gebieden zijn ideaal voor wandelaars en fietsers die op zoek zijn naar rust en ontspanning. De gemeente heeft ook verschillende parken en speeltuinen voor kinderen.

Naast natuur heeft Wuustwezel ook veel cultureel erfgoed te bieden, zoals de Sint-Michielskerk in Wuustwezel en de Sint-Pieterskerk in Loenhout. Beide kerken zijn een bezoek waard vanwege hun architectuur en geschiedenis.

In Wuustwezel zijn er veel mogelijkheden om te winkelen en te genieten van lokale specialiteiten. Er zijn verschillende boerderijwinkels waar je verse groenten en fruit kunt kopen, evenals ambachtelijke bakkerijen en slagerijen. Er zijn ook tal van restaurants waar je kunt genieten van streekgerechten.

Loenhout is vooral bekend om zijn jaarlijkse bloemencorso, een kleurrijk evenement dat elk jaar op de eerste zondag van september plaatsvindt. De stoet bestaat uit praalwagens die volledig versierd zijn met bloemen. Het evenement trekt duizenden bezoekers van over de hele wereld.

Wuustwezel is ook een sportieve gemeente. Er zijn verschillende sportclubs waar je terecht kunt voor voetbal, tennis, volleybal, enzovoort. De gemeente heeft ook een sportcentrum met een zwembad, sporthal en fitnessruimte.

Meer informatie over jouw gemeente vind je op deze wikipedia pagina

Andere pagina’s met lokaal nieuws van gemeenten en steden