Volg het lokale nieuws en de actualiteit uit Wortegem-Petegem 

Het lokale nieuws uit Wortegem-Petegem in Het Laatste Nieuws (HLN)

>> https://www.hln.be/Wortegem-Petegem

Het lokale nieuws uit Wortegem-Petegem in Het Nieuwsblad

>> https://www.nieuwsblad.be/regio/Wortegem-Petegem

Verder lokaal nieuws van Wortegem-Petegem onder deze reclamebanner

Het lokale nieuws uit Wortegem-Petegem in Het Belang Van Limburg

>> https://www.hbvl.be/regio/Wortegem-Petegem

Het lokale nieuws uit Wortegem-Petegem in De Morgen

>> https://www.demorgen.be/alle-nieuws-over-Wortegem-Petegem/

De officiële lokale website van Wortegem-Petegem

>> https://www.Wortegem-Petegem.be/

Het nieuws uit Wortegem-Petegem op AVS

>>  https://www.avs.be/zoeken?filter=Wortegem-Petegem

Het nieuws uit Wortegem-Petegem op TVOOST

>>  https://www.tvoost.be/zoek?term=Wortegem-Petegem

Het lokale nieuws uit Wortegem-Petegem op VRT NWS

>> https://www.vrt.be/vrtnws/nl/regio/oost-vlaanderen/wortegem-petegem/

Het lokale nieuws uit Wortegem-Petegem in de Gazet van Wortegem-Petegem (GVA)

>> https://www.gva.be/tag/Wortegem-Petegem

Deze linken naar nieuwswebsites bieden jou een handige manier om alle lokale nieuws te volgen.

Zo ben je meteen op de hoogte van dat eventuele ongeval of die brand vandaag in Wortegem-Petegem. Maar gelukkig kan je ook leuker lokaal nieuws bekijken zoals sport en vrije tijd of evenementen.

nieuws wortegem-petegem
Op zoek naar handige tips en info? Bezoek dan Infotips.be

Wortegem-Petegem is een gemeente in de provincie Oost-Vlaanderen, gelegen in het hart van de Vlaamse Ardennen. De gemeente is ontstaan uit de fusie van de voormalige gemeenten Wortegem en Petegem-aan-de-Schelde in 1977. Wortegem-Petegem heeft een oppervlakte van ongeveer 45 vierkante kilometer en telt zo’n 9.000 inwoners.

De gemeente is omgeven door de gemeenten Oudenaarde, Kruishoutem, Zingem, Zulte en Waregem. Het bestaat uit verschillende deelgemeenten, waaronder Wortegem, Petegem-aan-de-Schelde, Moregem, Ooike en Kruishoutem. De regio is bekend om zijn prachtige landschap, heuvelachtige wegen en schilderachtige dorpen. In Wortegem-Petegem vindt u dan ook verschillende fiets- en wandelroutes die u door deze mooie omgeving leiden.

Wuustwezel is een gemeente in de provincie Antwerpen, gelegen aan de grens met Nederland. De gemeente heeft een oppervlakte van ongeveer 68 vierkante kilometer en telt zo’n 20.000 inwoners. Wuustwezel is omgeven door de gemeenten Brecht, Kalmthout, Essen, Zundert en Rucphen.

Wuustwezel bestaat uit verschillende deelgemeenten, waaronder Wuustwezel zelf, Loenhout en Gooreind. Het is een rustige en groene gemeente met veel fiets- en wandelroutes. De gemeente heeft ook verschillende bezienswaardigheden, zoals de Sint-Michielskerk, de windmolen en het kasteel van Wuustwezel.

Zandhoven is een gemeente in de provincie Antwerpen, gelegen tussen Antwerpen en Turnhout. De gemeente heeft een oppervlakte van ongeveer 42 vierkante kilometer en telt zo’n 13.000 inwoners. Zandhoven is omgeven door de gemeenten Zoersel, Schilde, Malle, Ranst en Lille.

Zandhoven bestaat uit verschillende deelgemeenten, waaronder Zandhoven, Pulderbos, Pulle en Viersel. Het is een groene gemeente met veel bosgebieden, landbouwgronden en parken. Er zijn verschillende bezienswaardigheden in de gemeente, waaronder het kasteel van Halle, de Sint-Amelbergakerk en het provinciaal domein De Schorre.

Kortom, Wortegem-Petegem, Wuustwezel en Zandhoven zijn drie mooie gemeenten met elk hun eigen charme. Van het prachtige landschap en de schilderachtige dorpen in Wortegem-Petegem, tot de rustige en groene omgeving in Wuustwezel en Zandhoven, er is voor ieder wat wils. Bezoekers kunnen genieten van de vele fiets- en wandelroutes, historische bezienswaardigheden en lokale lekkernijen in deze gemeenten.

Meer informatie over jouw gemeente vind je op deze wikipedia pagina

Andere pagina’s met lokaal nieuws van gemeenten en steden