Volg het lokale nieuws en de actualiteit uit WielsbekeĀ 

Het lokale nieuws uit Wielsbeke in Het Laatste Nieuws (HLN)

>> https://www.hln.be/Wielsbeke

Het lokale nieuws uit Wielsbeke in Het Nieuwsblad

>> https://www.nieuwsblad.be/regio/Wielsbeke

Verder lokaal nieuws van Wielsbeke onder deze reclamebanner

Het lokale nieuws uit Wielsbeke in De Krant van West-Vlaanderen

>> https://kw.be/l/wielsbeke/

De officiƫle lokale website van Wielsbeke

>> https://www.Wielsbeke.be/

Het lokale nieuws uit Wielsbeke op Focus – WTV

>> https://www.focus-wtv.be/zoeken?search=Wielsbeke

Het lokale nieuws uit Wielsbeke op VRT NWS

>> https://www.vrt.be/vrtnws/nl/regio/west-vlaanderen/wielsbeke/

Het lokale nieuws uit Wielsbeke in de Gazet van Wielsbeke (GVA)

>> https://www.gva.be/tag/Wielsbeke

Deze linken naar nieuwswebsites bieden jou een handige manier om alle lokale nieuws te volgen.

Zo ben je meteen op de hoogte van dat eventuele ongeval of die brand vandaag in Wielsbeke. Maar gelukkig kan je ook leuker lokaal nieuws bekijken zoals sport en vrije tijd of evenementen.

nieuws wielsbeke
Op zoek naar handige tips en info? Bezoek dan Infotips.be

Wielsbeke is een gemeente gelegen in de provincie West-Vlaanderen, in het Vlaams Gewest van Belgiƫ. De gemeente heeft een oppervlakte van 22,47 vierkante kilometer en telt ongeveer 9.500 inwoners. Wielsbeke is omringd door verschillende gemeenten, waaronder Waregem, Oostrozebeke, Dentergem, Deerlijk en Harelbeke.

Waregem is een stad gelegen ten westen van Wielsbeke. Het is een bruisende stad met een rijk cultureel erfgoed. Waregem is vooral bekend om zijn hippodroom, waar regelmatig paardenraces worden georganiseerd. Daarnaast zijn er in Waregem verschillende musea en monumenten te vinden, zoals het stadhuis en het Kasteel van Potegem.

Oostrozebeke is een gemeente gelegen ten noorden van Wielsbeke. Het is een landelijke gemeente met enkele pittoreske dorpjes en boerderijen. Oostrozebeke heeft ook enkele interessante bezienswaardigheden, zoals de Sint-Amanduskerk en de Oude Molen.

Dentergem is een gemeente gelegen ten oosten van Wielsbeke. Het is een rustige gemeente met enkele pittoreske dorpjes en boerderijen. Dentergem heeft ook enkele interessante bezienswaardigheden, zoals de Onze-Lieve-Vrouw Geboortekerk en de Dentergemse Meersen, een uitgestrekt natuurgebied.

Deerlijk is een gemeente gelegen ten zuiden van Wielsbeke. Het is een rustige gemeente met enkele parken en pleinen. Deerlijk heeft ook enkele interessante bezienswaardigheden, zoals de Sint-Columbakerk en het kasteel van Deerlijk.

Harelbeke is een stad gelegen ten zuidwesten van Wielsbeke. Het is een bruisende stad met een rijk cultureel erfgoed. Harelbeke staat bekend om zijn prachtige Sint-Salvatorkerk en het Kasteel van Ooidonk. Daarnaast zijn er in Harelbeke verschillende musea en monumenten te vinden.

Terug naar Wielsbeke zelf, deze gemeente heeft ook veel te bieden. Wielsbeke heeft een rijke geschiedenis en enkele interessante bezienswaardigheden. Een van de meest opvallende is het kasteel Ter Borcht, een indrukwekkend gebouw dat dateert uit de 19e eeuw. Het kasteel heeft een prachtige tuin en wordt regelmatig gebruikt voor evenementen en tentoonstellingen.

Een andere interessante bezienswaardigheid in Wielsbeke is de Sint-Lambertuskerk, een mooie kerk in neogotische stijl. Deze kerk dateert uit de 19e eeuw en heeft een prachtig interieur met veel kunstwerken en beelden.

Wielsbeke is ook bekend om zijn textielindustrie. Het is een belangrijke productieregio voor tapijten en andere textielproducten.

Meer informatie over jouw gemeente vind je op deze wikipedia pagina

Andere pagina’s met lokaal nieuws van gemeenten en steden