Volg het lokale nieuws en de actualiteit uit Wezembeek-Oppem 

Het lokale nieuws uit Wezembeek-Oppem in Het Laatste Nieuws (HLN)

>> https://www.hln.be/Wezembeek-Oppem

Het lokale nieuws uit Wezembeek-Oppem in Het Nieuwsblad

>> https://www.nieuwsblad.be/regio/Wezembeek-Oppem

Verder lokaal nieuws van Wezembeek-Oppem onder deze reclamebanner

Het lokale nieuws uit Wezembeek-Oppem in Het Belang Van Limburg

>> https://www.hbvl.be/regio/Wezembeek-Oppem

Het lokale nieuws uit Wezembeek-Oppem in De Morgen

>> https://www.demorgen.be/alle-nieuws-over-Wezembeek-Oppem/

De officiële lokale website van Wezembeek-Oppem

>> https://www.Wezembeek-Oppem.be/

Het nieuws uit Wezembeek-Oppem op ROBTV

>> https://www.robtv.be/zoek?term=Wezembeek-Oppem

Het nieuws uit Wezembeek-Oppem op RINGTV

>>  https://www.ringtv.be/zoeken?search=Wezembeek-Oppem

Het lokale nieuws uit Wezembeek-Oppem op VRT NWS

>> https://www.vrt.be/vrtnws/nl/regio/vlaams-brabant/wezembeek-Oppem/

Het lokale nieuws uit Wezembeek-Oppem in de Gazet van Wezembeek-Oppem (GVA)

>> https://www.gva.be/tag/Wezembeek-Oppem

Deze linken naar nieuwswebsites bieden jou een handige manier om alle lokale nieuws te volgen.

Zo ben je meteen op de hoogte van dat eventuele ongeval of die brand vandaag in Wezembeek-Oppem. Maar gelukkig kan je ook leuker lokaal nieuws bekijken zoals sport en vrije tijd of evenementen.

nieuws wezembeek-oppem
Op zoek naar handige tips en info? Bezoek dan Infotips.be

Wezembeek-Oppem is een gemeente gelegen in de provincie Vlaams-Brabant in het Vlaams Gewest van België. Het is een kleine gemeente met een oppervlakte van ongeveer 7,47 vierkante kilometer en telt ongeveer 14.000 inwoners. De gemeente is omringd door verschillende buurgemeenten, waaronder Tervuren, Kraainem, Zaventem en Sterrebeek.

Tervuren is een nabijgelegen gemeente ten oosten van Wezembeek-Oppem. Het is een grotere gemeente met ongeveer 23.000 inwoners. Tervuren is vooral bekend om zijn prachtige natuur en historische bezienswaardigheden. Het is de thuisbasis van het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika, een van de belangrijkste musea in België, dat zich richt op de geschiedenis en cultuur van Afrika. Tervuren heeft ook een groot park, het Tervurenpark, dat een populaire bestemming is voor wandelaars en joggers. Daarnaast heeft Tervuren enkele indrukwekkende gebouwen, zoals het Kasteel van Tervuren en de Sint-Jan de Doperkerk.

Kraainem is een andere nabijgelegen gemeente ten noorden van Wezembeek-Oppem. Het is een kleinere gemeente met ongeveer 13.000 inwoners. Kraainem heeft een prachtige natuur en is de thuisbasis van het Tournay-Solvaypark, een groot park dat een populaire bestemming is voor wandelaars en fietsers. Daarnaast heeft Kraainem ook enkele interessante bezienswaardigheden, zoals de Sint-Pieterskerk en het oude gemeentehuis.

Zaventem is een gemeente ten westen van Wezembeek-Oppem. Het is een grotere gemeente met ongeveer 30.000 inwoners. Zaventem is vooral bekend om zijn luchthaven, de Brussel-Nationaal Luchthaven, die een belangrijk knooppunt is voor internationale vluchten. Naast de luchthaven heeft Zaventem ook enkele interessante bezienswaardigheden, zoals de Sint-Martinuskerk en het Kasteel van Saventhem.

Sterrebeek is een nabijgelegen gemeente ten zuiden van Wezembeek-Oppem. Het is een kleinere gemeente met ongeveer 6.500 inwoners. Sterrebeek heeft een prachtige natuur en is de thuisbasis van het Park van Tervuren, een groot park dat een populaire bestemming is voor wandelaars en fietsers. Daarnaast heeft Sterrebeek ook enkele interessante bezienswaardigheden, zoals de Sint-Pieterskerk en het Kasteel van Sterrebeek.

Terug naar Wezembeek-Oppem zelf, deze gemeente heeft ook veel te bieden. Het is een mooie gemeente met een rijke geschiedenis en enkele interessante bezienswaardigheden.

Meer informatie over jouw gemeente vind je op deze wikipedia pagina

Andere pagina’s met lokaal nieuws van gemeenten en steden