Volg het lokale nieuws en de actualiteit uit Wevelgem 

Het lokale nieuws uit Wevelgem in Het Laatste Nieuws (HLN)

>> https://www.hln.be/Wevelgem

Het lokale nieuws uit Wevelgem in Het Nieuwsblad

>> https://www.nieuwsblad.be/regio/Wevelgem

Verder lokaal nieuws van Wevelgem onder deze reclamebanner

Het lokale nieuws uit Wevelgem in De Krant van West-Vlaanderen

>> https://kw.be/l/wevelgem/

De officiële lokale website van Wevelgem

>> https://www.Wevelgem.be/

Het lokale nieuws uit Wevelgem op Focus – WTV

>> https://www.focus-wtv.be/zoeken?search=Wevelgem

Het lokale nieuws uit Wevelgem op VRT NWS

>> https://www.vrt.be/vrtnws/nl/regio/west-vlaanderen/wevelgem/

Het lokale nieuws uit Wevelgem in de Gazet van Wevelgem (GVA)

>> https://www.gva.be/tag/Wevelgem

Deze linken naar nieuwswebsites bieden jou een handige manier om alle lokale nieuws te volgen.

Zo ben je meteen op de hoogte van dat eventuele ongeval of die brand vandaag in Wevelgem. Maar gelukkig kan je ook leuker lokaal nieuws bekijken zoals sport en vrije tijd of evenementen.

nieuws wevelgem
Op zoek naar handige tips en info? Bezoek dan Infotips.be

Wevelgem is een gemeente in de provincie West-Vlaanderen, gelegen in het zuidwesten van België. De gemeente telt ongeveer 32.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 38,84 km². Wevelgem is omgeven door verschillende buurgemeenten, waaronder Kortrijk, Menen, Kuurne en Moeskroen.

Kortrijk is een nabijgelegen stad ten noorden van Wevelgem, op ongeveer 10 kilometer afstand. Het is een grotere stad met ongeveer 75.000 inwoners en een rijke geschiedenis. Kortrijk heeft verschillende bezienswaardigheden, waaronder de Grote Markt, het stadhuis, de Broeltorens en het Belfort. Daarnaast heeft Kortrijk ook een groot winkelcentrum, K in Kortrijk, waar je kunt winkelen bij bekende winkelketens.

Menen is een buurgemeente ten zuiden van Wevelgem, op slechts enkele kilometers afstand. Het is een kleinere gemeente met ongeveer 33.000 inwoners. Menen heeft een rijke geschiedenis en enkele interessante bezienswaardigheden, waaronder de Sint-Vincentiuskerk, het Oud Stadhuis en het Museum ’t Schippershof. Daarnaast heeft Menen ook een groot park, het Park ter Walle, dat een populaire bestemming is voor wandelaars en joggers.

Kuurne is een andere buurgemeente van Wevelgem, gelegen ten oosten van de gemeente. Het is een kleinere gemeente met ongeveer 13.000 inwoners. Kuurne heeft enkele interessante bezienswaardigheden, waaronder het Kasteel van Kuurne en de Sint-Michielskerk. Daarnaast heeft Kuurne ook een groot park, het Sint-Pieterspark, dat een populaire bestemming is voor wandelaars en fietsers.

Moeskroen is een gemeente gelegen ten zuidwesten van Wevelgem, op ongeveer 12 kilometer afstand. Het is een grotere gemeente met ongeveer 80.000 inwoners. Moeskroen heeft enkele interessante bezienswaardigheden, waaronder de Sint-Bartholomeuskerk, het Kasteel van Bourgogne en het Stadhuis. Daarnaast heeft Moeskroen ook een groot park, het Parc du Château, dat een populaire bestemming is voor wandelaars en joggers.

Terug naar Wevelgem zelf, deze gemeente heeft ook veel te bieden. Het is een mooie gemeente met een rijke geschiedenis en enkele interessante bezienswaardigheden. Een van de meest opvallende bezienswaardigheden is de Sint-Theresiakerk, een mooie kerk uit de jaren 1930 met een opvallende toren. Daarnaast heeft Wevelgem ook een groot park, het Park van Wevelgem, dat een populaire bestemming is voor wandelaars en fietsers.

Meer informatie over jouw gemeente vind je op deze wikipedia pagina

Andere pagina’s met lokaal nieuws van gemeenten en steden