Volg het lokale nieuws en de actualiteit uit RijkevorselĀ 

Het lokale nieuws uit Rijkevorsel in Het Laatste Nieuws (HLN)

>> https://www.hln.be/Rijkevorsel

Het lokale nieuws uit Rijkevorsel in Het Nieuwsblad

>> https://www.nieuwsblad.be/regio/Rijkevorsel

Verder lokaal nieuws van Rijkevorsel onder deze reclamebanner

Het lokale nieuws uit Rijkevorsel in Het Belang Van Limburg

>> https://www.hbvl.be/regio/Rijkevorsel

Het lokale nieuws uit Rijkevorsel in De Morgen

>> https://www.demorgen.be/alle-nieuws-over-Rijkevorsel/

De officiƫle lokale website van Rijkevorsel

>> https://www.Rijkevorsel.be/

Het lokale nieuws uit Rijkevorsel op VRT NWS

>> https://www.vrt.be/vrtnws/nl/regio/antwerpen/rijkevorsel/

Het lokale nieuws uit Rijkevorsel in de Gazet van Rijkevorsel (GVA)

>> https://www.gva.be/tag/Rijkevorsel

Deze linken naar nieuwswebsites bieden jou een handige manier om alle lokale nieuws te volgen.

Zo ben je meteen op de hoogte van dat eventuele ongeval of die brand vandaag in Rijkevorsel. Maar gelukkig kan je ook leuker lokaal nieuws bekijken zoals sport en vrije tijd of evenementen.

nieuws rijkevorsel
Op zoek naar handige tips en info? Bezoek dan Infotips.be

Rijkevorsel is een kleine, landelijke gemeente in de provincie Antwerpen. Gelegen in het noordoosten van de provincie, is de gemeente omringd door uitgestrekte bossen en velden. Het is dan ook een ideale bestemming voor wie op zoek is naar rust, natuur en ontspanning.

Een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Rijkevorsel is het kasteel van Rijkevorsel. Dit imposante kasteel werd gebouwd in de 18e eeuw en is nog steeds een van de meest indrukwekkende gebouwen in de regio. Het kasteel is vandaag de dag in privƩbezit en is niet toegankelijk voor het publiek, maar u kunt wel genieten van het prachtige park dat er omheen ligt.

Een andere belangrijke bezienswaardigheid in Rijkevorsel is de Sint-Willibrorduskerk. Deze prachtige kerk werd gebouwd in de 16e eeuw en heeft een opvallende toren die van ver te zien is. De kerk is nog steeds in gebruik en is zeker een bezoekje waard.

Naast Rijkevorsel zelf zijn er ook verschillende deelgemeenten die deel uitmaken van de gemeente, zoals Sint-Jozef-Rijkevorsel, Gammel en Hoogstraten. Sint-Jozef-Rijkevorsel is een gezellig dorpje met een eigen treinstation en verschillende winkels en restaurants. Gammel is dan weer een klein dorpje dat bekend is om zijn prachtige natuurgebieden en zijn rustige sfeer. Hoogstraten is dan weer een grotere stad die bekend is om zijn jaarlijkse aardbeienfeesten en zijn gezellige marktplein.

Verder is Rijkevorsel ook een ideale uitvalsbasis voor wie de omgeving wil verkennen. Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het natuurgebied de Merksplasse Heide, gelegen op slechts enkele kilometers afstand. Dit uitgestrekte heidegebied is ideaal voor een wandeling of fietstocht in de natuur. Ook de stad Antwerpen, gelegen op ongeveer 30 kilometer afstand, is zeker een bezoekje waard.

Kortom, Rijkevorsel is een prachtige gemeente met heel wat te bieden op vlak van rust, natuur en geschiedenis. Vergeet zeker niet om ook de deel- en buurgemeenten te verkennen, om de volledige pracht van deze regio te ontdekken.

Meer informatie over jouw gemeente vind je op deze wikipedia pagina

Andere pagina’s met lokaal nieuws van gemeenten en steden