Volg het lokale nieuws en de actualiteit uit Putte 

Het lokale nieuws uit Putte in Het Laatste Nieuws (HLN)

>> https://www.hln.be/Putte

Het lokale nieuws uit Putte in Het Nieuwsblad

>> https://www.nieuwsblad.be/regio/Putte

Verder lokaal nieuws van Putte onder deze reclamebanner

Het lokale nieuws uit Putte in Het Belang Van Limburg

>> https://www.hbvl.be/regio/Putte

Het lokale nieuws uit Putte in De Morgen

>> https://www.demorgen.be/alle-nieuws-over-Putte/

De officiële lokale website van Putte

>> https://www.Putte.be/

Het lokale nieuws uit Putte op VRT NWS

>> https://www.vrt.be/vrtnws/nl/regio/antwerpen/Putte/

Het lokale nieuws uit Putte in de Gazet van Putte (GVA)

>> https://www.gva.be/tag/Putte

Deze linken naar nieuwswebsites bieden jou een handige manier om alle lokale nieuws te volgen.

Zo ben je meteen op de hoogte van dat eventuele ongeval of die brand vandaag in Putte. Maar gelukkig kan je ook leuker lokaal nieuws bekijken zoals sport en vrije tijd of evenementen. 

nieuws putte
Op zoek naar handige tips en info? Bezoek dan Infotips.be

Putte is een gezellige gemeente in de provincie Antwerpen, gelegen in het noorden van België. Met een bevolking van ongeveer 17.000 inwoners biedt deze gemeente een rustige, landelijke omgeving waar u kunt genieten van de natuur, terwijl u toch in de buurt bent van de grote steden.

De gemeente Putte is gelegen in de Kempen, een streek die bekend staat om zijn uitgestrekte bossen en prachtige landschappen. Het is dan ook de ideale bestemming voor natuurliefhebbers en wandelaars. In de omgeving vindt u verschillende wandelroutes en fietspaden, die u langs de mooiste plekjes van de streek leiden.

Naast de natuurpracht heeft Putte ook heel wat te bieden op cultureel vlak. Zo is er het Museum van de Rupelstreek, waar u alles te weten komt over de geschiedenis van de regio. U kunt er onder andere de oude scheepswerven bewonderen, die zo kenmerkend waren voor de streek.

Ook op culinair gebied heeft Putte heel wat te bieden. Er zijn tal van gezellige restaurants en cafés waar u kunt genieten van lokale specialiteiten, zoals de heerlijke Kempense gerechten en bieren. In de zomermaanden worden er bovendien verschillende lokale festivals georganiseerd, waar u kunt proeven van de culinaire hoogstandjes uit de streek.

In de omgeving van Putte vindt u bovendien verschillende interessante deel- en buurgemeenten. Zo is er bijvoorbeeld het charmante dorpje Bonheiden, dat bekend staat om zijn prachtige kasteeldomein. In het nabijgelegen Mechelen kunt u dan weer genieten van het historische stadscentrum, met zijn vele monumenten en gezellige terrasjes. Ook de stad Antwerpen is vlakbij, waar u kunt genieten van het bruisende stadsleven en de vele winkels en restaurants.

Kortom, Putte is een ideale bestemming voor wie op zoek is naar rust, natuur en cultuur. Vergeet zeker ook niet de deel- en buurgemeenten te verkennen, om de volledige pracht van deze regio te ontdekken.

 
 

Meer informatie over jouw gemeente vind je op deze wikipedia pagina

Andere pagina’s met lokaal nieuws van gemeenten en steden