Volg het lokale nieuws en de actualiteit uit Mol 

Het lokale nieuws uit Mol in Het Laatste Nieuws (HLN)

>> https://www.hln.be/Mol

Het lokale nieuws uit Mol in Het Nieuwsblad

>> https://www.nieuwsblad.be/regio/Mol

Verder lokaal nieuws van Mol onder deze reclamebanner

Het lokale nieuws uit Mol in Het Belang Van Limburg

>> https://www.hbvl.be/regio/Mol

Het lokale nieuws uit Mol in De Morgen

>> https://www.demorgen.be/alle-nieuws-over-Mol/

De officiële lokale website van Mol

>> https://www.Mol.be/

Het lokale nieuws uit Mol op VRT NWS

>> https://www.vrt.be/vrtnws/nl/regio/oost-vlaanderen/Mol/

Het lokale nieuws uit Mol in de Gazet van Mol (GVA)

>> https://www.gva.be/tag/Mol

Deze linken naar nieuwswebsites bieden jou een handige manier om alle lokale nieuws te volgen.

Zo ben je meteen op de hoogte van dat eventuele ongeval of die brand vandaag in Mol. Maar gelukkig kan je ook leuker lokaal nieuws bekijken zoals sport en vrije tijd of evenementen.

nieuws mol
Op zoek naar handige tips en info? Bezoek dan Infotips.be

Mol is een gemeente gelegen in de provincie Antwerpen, in het noordoosten van België. De gemeente heeft ongeveer 36.000 inwoners en is verdeeld over verschillende deelgemeenten. Mol heeft veel te bieden op het gebied van natuur, cultuur en recreatie, waardoor het een populaire bestemming is voor zowel toeristen als inwoners.

Het centrum van Mol is een gezellige plaats met verschillende winkels, restaurants en cafés. Hier vindt u ook de Sint-Pieter-en-Pauluskerk, een mooie neogotische kerk uit de 19e eeuw. Het is een opvallend gebouw met een hoge toren en mooie glas-in-loodramen. Daarnaast zijn er verschillende historische gebouwen te vinden in het centrum van Mol, zoals het oude stadhuis uit de 18e eeuw en het kasteel van Prins de Merode.

Een van de bekendste attracties van Mol is het natuurgebied de Kempen. Dit is een uitgestrekt natuurgebied met heidevelden, bossen, meren en moerassen. Hier kunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken en genieten van de rust en de natuur. Ook vindt u hier verschillende campings en vakantieparken, waar u kunt overnachten in de natuur.

Ten zuidwesten van Mol ligt de deelgemeente Balen, een landelijk dorp met ongeveer 22.000 inwoners. Balen heeft een mooie kerk uit de 15e eeuw en verschillende historische boerderijen en hoeves. Hier kunt u genieten van de rust en het platteland en mooie wandelingen maken in de omgeving. Balen heeft ook een groot recreatief aanbod, zoals het recreatiedomein Keiheuvel en het natuurgebied de Most.

Ten noorden van Mol ligt de deelgemeente Dessel, een landelijk dorp met ongeveer 10.000 inwoners. Dessel heeft een mooie kerk uit de 16e eeuw en verschillende historische boerderijen en hoeves. Hier kunt u genieten van de rust en het platteland en mooie wandelingen maken in de omgeving. Dessel heeft ook een groot recreatief aanbod, zoals het natuurgebied de Lommelse Sahara en het recreatiedomein Zilvermeer.

Verder naar het noorden ligt de deelgemeente Retie, een klein dorp met ongeveer 10.000 inwoners. Retie heeft een mooie kerk uit de 14e eeuw en verschillende historische boerderijen en hoeves. Hier kunt u genieten van de rust en het platteland en mooie wandelingen maken in de omgeving. Retie heeft ook een groot recreatief aanbod, zoals het natuurgebied de Keiheuvel en het recreatiedomein De Lilse Bergen.

Ten westen van Mol ligt de deelgemeente Meerhout, een landelijk dorp met ongeveer 10.000 inwoners. Meerhout heeft een mooie kerk uit de 17e eeuw en verschillende historische boerderijen en hoeves.

Meer informatie over jouw gemeente vind je op deze wikipedia pagina

Andere pagina’s met lokaal nieuws van gemeenten en steden