Volg het lokale nieuws en de actualiteit uit Linkebeek 

Het lokale nieuws uit Linkebeek in Het Laatste Nieuws (HLN)

>> https://www.hln.be/Linkebeek

Het lokale nieuws uit Linkebeek in Het Nieuwsblad

>> https://www.nieuwsblad.be/regio/Linkebeek

Verder lokaal nieuws van Linkebeek onder deze reclamebanner

Het lokale nieuws uit Linkebeek in Het Belang Van Limburg

>> https://www.hbvl.be/regio/Linkebeek

Het lokale nieuws uit Linkebeek in De Morgen

>> https://www.demorgen.be/alle-nieuws-over-Linkebeek/

De offici├źle lokale website van Linkebeek

>> https://www.Linkebeek.be/

Het nieuws uit Linkebeek op ROBTV

>> https://www.robtv.be/zoek?term=Linkebeek

Het nieuws uit Linkebeek op RINGTV

>>  https://www.ringtv.be/zoeken?search=Linkebeek

Het lokale nieuws uit Linkebeek op VRT NWS

>> https://www.vrt.be/vrtnws/nl/regio/vlaams-brabant/Linkebeek/

Het lokale nieuws uit Linkebeek in de Gazet van Linkebeek (GVA)

>> https://www.gva.be/tag/Linkebeek

Deze linken naar nieuwswebsites bieden jou een handige manier om alle lokale nieuws te volgen.

Zo ben je meteen op de hoogte van dat eventuele ongeval of die brand vandaag in Linkebeek. Maar gelukkig kan je ook leuker lokaal nieuws bekijken zoals sport en vrije tijd of evenementen. 

nieuws linkebeek
Op zoek naar handige tips en info? Bezoek dan Infotips.be

Linkebeek is een gemeente in de provincie Vlaams-Brabant in Belgi├ź, gelegen in het zuiden van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. De gemeente telt ongeveer 4.000 inwoners en heeft een oppervlakte van ongeveer 5 vierkante kilometer. Linkebeek is vooral bekend om zijn prachtige landschap en historische bezienswaardigheden.

De gemeente Linkebeek heeft twee deelgemeenten, namelijk Linkebeek en Holleken. Linkebeek is de hoofdplaats van de gemeente en heeft een prachtige dorpskern met gezellige caf├ęs en restaurants. Holleken is dan weer bekend om zijn mooie natuur en bosrijke omgeving, ideaal voor wandelaars en natuurliefhebbers.

Een van de belangrijkste bezienswaardigheden in Linkebeek is het kasteel van Linkebeek. Dit prachtige kasteel dateert uit de 18e eeuw en is een populaire bestemming voor toeristen. Het kasteel heeft een prachtige tuin met vijver en biedt een prachtig uitzicht over de omgeving.

Een andere bezienswaardigheid in Linkebeek is de Sint-Pieterskerk. Deze kerk dateert uit de 12e eeuw en heeft een prachtige gotische bouwstijl. De kerk is een belangrijk religieus centrum in de gemeente en heeft tal van historische en culturele waarde.

Linkebeek heeft ook tal van jaarlijkse evenementen die de moeite waard zijn om te bezoeken. Zo is er in juni het jaarlijkse dorpsfeest, waarbij tal van activiteiten worden georganiseerd voor jong en oud. Ook is er in december het jaarlijkse kerstmarkt, waarbij lokale producten worden gepresenteerd en er tal van kerstactiviteiten zijn voor de hele familie.

De buurgemeenten van Linkebeek hebben ook veel te bieden. Zo ligt Drogenbos op slechts enkele kilometers afstand en is deze gemeente bekend om zijn prachtige natuur en historische bezienswaardigheden, zoals het Kasteel van Drogenbos en de Sint-Niklaaskerk. Ook de gemeente Sint-Genesius-Rode is een populaire bestemming voor toeristen, met zijn prachtige natuurgebieden en historische monumenten.

Daarnaast zijn er ook tal van andere gemeenten in de buurt van Linkebeek die het bezoeken waard zijn. Zo ligt Ukkel op slechts enkele kilometers afstand en is deze gemeente bekend om zijn prachtige parken en tuinen, zoals het Dudenpark en het Wolvendaelpark. Ook de gemeente Waterloo is een populaire bestemming voor toeristen, met zijn prachtige historische gebouwen en gezellige winkelstraten.

Meer informatie over jouw gemeente vind je op deze wikipedia pagina

Andere pagina’s met lokaal nieuws van gemeenten en steden