Volg het  lokale nieuws en de actualiteit uit Keerbergen 

Het lokale nieuws uit Keerbergen in Het Laatste Nieuws (HLN)

>> https://www.hln.be/Keerbergen

Het lokale nieuws uit Keerbergen in Het Nieuwsblad

>> https://www.nieuwsblad.be/regio/Keerbergen

Verder lokaal nieuws van Keerbergen onder deze reclamebanner

Het lokale nieuws uit Keerbergen in Het Belang Van Limburg

>> https://www.hbvl.be/regio/Keerbergen

Het lokale nieuws uit Keerbergen in De Morgen

>> https://www.demorgen.be/alle-nieuws-over-Keerbergen/

De officiële lokale website van Keerbergen

>> https://www.Keerbergen.be/

Het nieuws uit Keerbergen op ROBTV

>> https://www.robtv.be/zoek?term=Keerbergen

Het nieuws uit Keerbergen op RINGTV

>>  https://www.ringtv.be/zoeken?search=Keerbergen

Het lokale nieuws uit Keerbergen op VRT NWS

>> https://www.vrt.be/vrtnws/nl/regio/antwerpen/Keerbergen/

Het lokale nieuws uit Keerbergen in de Gazet van Keerbergen (GVA)

>> https://www.gva.be/tag/Keerbergen

Deze linken naar nieuwswebsites bieden jou een handige manier om alle lokale nieuws te volgen.

Zo ben je meteen op de hoogte van dat eventuele ongeval of die brand vandaag in Keerbergen. Maar gelukkig kan je ook leuker lokaal nieuws bekijken zoals sport en vrije tijd of evenementen.

nieuws keerbergen
Op zoek naar handige tips en info? Bezoek dan Infotips.be

Keerbergen is een gemeente in de provincie Vlaams-Brabant, gelegen tussen Mechelen en Leuven. Met een oppervlakte van ongeveer 17 vierkante kilometer en een bevolking van meer dan 13.000 inwoners, is het een aangename, rustige gemeente met een gezellig centrum en veel groen.

Keerbergen heeft als gemeente veel te bieden op vlak van sport, cultuur en natuur. Zo zijn er tal van sportclubs, zoals voetbalclub KFC Keerbergen, tennisclub TC Keerbergen, hockeyclub HC Keerbergen en volleybalclub Volley Keerbergen. Daarnaast zijn er ook verschillende wandel- en fietsroutes die door de mooie natuur van de gemeente leiden.

In het centrum van Keerbergen zijn er tal van gezellige winkels en horecazaken te vinden. Het gemeentehuis, gelegen aan de markt, is een mooi historisch gebouw dat zeker een bezoekje waard is. Verder zijn er in de gemeente verschillende mooie kerken te bezichtigen, zoals de Sint-Michielskerk en de Sint-Janskerk.

In Keerbergen vinden er regelmatig culturele evenementen plaats, zoals optredens van lokale bands en koren, toneelvoorstellingen en kunsttentoonstellingen. Het gemeentehuis en de bibliotheek worden ook regelmatig gebruikt als locatie voor dergelijke evenementen.

Wat natuur betreft, is Keerbergen een groene gemeente. Zo zijn er verschillende mooie parken, zoals het gemeentepark en het Kasteelpark, waar men heerlijk kan wandelen en genieten van de rust en de natuur. Ook het natuurgebied De Mechels Broek, gelegen aan de rand van de gemeente, is een aanrader voor natuurliefhebbers. Hier kan men wandelen en fietsen door de prachtige natuur en genieten van het uitzicht op de vele watervogels.

Keerbergen heeft ook enkele mooie bezienswaardigheden. Zo is er het Kasteel van Keerbergen, een prachtig kasteel uit de 18e eeuw, dat momenteel dienst doet als gemeentehuis. Ook de Sint-Michielskerk, met zijn mooie toren, is zeker een bezoekje waard. In de kerk kan men enkele prachtige glas-in-loodramen bewonderen.

Naast Keerbergen zelf zijn er ook enkele nabijgelegen gemeenten die de moeite waard zijn om te bezoeken. Zo is er Rijmenam, een deelgemeente van Bonheiden, dat bekendstaat om zijn mooie natuur en tal van wandel- en fietsroutes. Ook de stad Mechelen, op slechts een kwartier rijden, is zeker een bezoekje waard. Hier kan men onder andere de Sint-Romboutskathedraal, het Stadhuis en de vele musea en kunstgaleries bezichtigen.

Meer informatie over jouw gemeente vind je op deze wikipedia pagina

Andere pagina’s met lokaal nieuws van gemeenten en steden