Volg het  lokale nieuws en de actualiteit uit Huldenberg 

Het lokale nieuws uit Huldenberg in Het Laatste Nieuws (HLN)

>> https://www.hln.be/Huldenberg

Het lokale nieuws uit Huldenberg in Het Nieuwsblad

>> https://www.nieuwsblad.be/regio/Huldenberg

Verder lokaal nieuws van Huldenberg onder deze reclamebanner

Het lokale nieuws uit Huldenberg in Het Belang Van Limburg

>> https://www.hbvl.be/regio/Huldenberg

Het lokale nieuws uit Huldenberg in De Morgen

>> https://www.demorgen.be/alle-nieuws-over-Huldenberg/

De officiële lokale website van Huldenberg

>> https://www.Huldenberg.be/

Het nieuws uit Huldenberg op ROBTV

>> https://www.robtv.be/zoek?term=Huldenberg

Het nieuws uit Huldenberg op RINGTV

>>  https://www.ringtv.be/zoeken?search=Huldenberg

Het lokale nieuws uit Huldenberg op VRT NWS

>> https://www.vrt.be/vrtnws/nl/regio/vlaams-brabant/Huldenberg/

Het lokale nieuws uit Huldenberg in de Gazet van Huldenberg (GVA)

>> https://www.gva.be/tag/Huldenberg

Deze linken naar nieuwswebsites bieden jou een handige manier om alle lokale nieuws te volgen.

Zo ben je meteen op de hoogte van dat eventuele ongeval of die brand vandaag in Huldenberg. Maar gelukkig kan je ook leuker lokaal nieuws bekijken zoals sport en vrije tijd of evenementen.

lokaal nieuws huldenberg
Op zoek naar handige tips en info? Bezoek dan Infotips.be

Huldenberg is een gemeente in de provincie Vlaams-Brabant, gelegen in de regio van Dijleland. De gemeente heeft een oppervlakte van ongeveer 34 vierkante kilometer en telt ongeveer 10.000 inwoners.

Huldenberg staat bekend om zijn prachtige natuurgebieden en groene omgeving. Een van de belangrijkste bezienswaardigheden in de gemeente is het Zoniënwoud. Dit is een uitgestrekt bosgebied dat zich uitstrekt over de grenzen van Huldenberg en de buurgemeenten Overijse en Hoeilaart. Het Zoniënwoud is een populaire bestemming voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers.

Een andere belangrijke bezienswaardigheid in Huldenberg is het Kasteel van Huldenberg. Dit kasteel werd gebouwd in de 17e eeuw en was oorspronkelijk eigendom van een adellijke familie. Tegenwoordig is het kasteel in handen van de gemeente en wordt het gebruikt als gemeentehuis en als locatie voor culturele evenementen en tentoonstellingen.

Een buurgemeente van Huldenberg is Overijse. Deze gemeente staat bekend om zijn wijnbouw en heeft tal van bezienswaardigheden en attracties. Een van de belangrijkste bezienswaardigheden in Overijse is de Druivenroute. Dit is een fietsroute die langs de verschillende wijngaarden en druivenranken van de gemeente loopt. Ook de Onze-Lieve-Vrouw-ter-Noodkapel, een bedevaartsoord uit de 17e eeuw, is een populaire trekpleister in Overijse.

Een andere buurgemeente van Huldenberg is Tervuren. Deze gemeente staat bekend om zijn parken en kastelen en heeft tal van bezienswaardigheden en attracties. Een van de belangrijkste bezienswaardigheden in Tervuren is het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika. Dit museum heeft een uitgebreide collectie objecten en artefacten uit de vroegere Belgische kolonies in Afrika.

In Huldenberg zelf zijn er ook tal van evenementen en activiteiten die het hele jaar door plaatsvinden. Zo is er het jaarlijkse Huldenbergs Feest, waarbij de straten van Huldenberg worden omgetoverd tot een groot feestterrein. Ook de kerstmarkt en de jaarmarkt zijn populaire evenementen in de gemeente.

Huldenberg is ook bekend om zijn goede verbindingen met de stad Brussel. De gemeente ligt op slechts enkele kilometers van Brussel en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Dit maakt Huldenberg een populaire bestemming voor mensen die in Brussel werken, maar toch graag in een groene omgeving willen wonen.

Meer informatie over jouw gemeente vind je op deze wikipedia pagina

Andere pagina’s met lokaal nieuws van gemeenten en steden