Volg het  lokale nieuws en de actualiteit uit Heers 

Het lokale nieuws uit Heers in Het Laatste Nieuws (HLN)

>> https://www.hln.be/Heers

Het lokale nieuws uit Heers in Het Nieuwsblad

>> https://www.nieuwsblad.be/regio/Heers

Verder lokaal nieuws van Heers onder deze reclamebanner

Het lokale nieuws uit Heers in Het Belang Van Limburg

>> https://www.hbvl.be/regio/Heers

De lokale nieuws uit Heers op TV Limburg

>> https://www.tvl.be/zoek?term=Heers

Het lokale nieuws uit Heers in De Morgen

>> https://www.demorgen.be/alle-nieuws-over-Heers/

De officiële lokale website van Heers

>> https://www.Heers.be/

Het lokale nieuws uit Heers op VRT NWS

>> https://www.vrt.be/vrtnws/nl/regio/limburg/Heers/

Het lokale nieuws uit Heers in de Gazet van Heers (GVA)

>> https://www.gva.be/tag/Heers

Deze linken naar nieuws website bieden jou een handige manier om alle lokale nieuws te op te volgen.

Zo ben je meteen op de hoogte van dat eventuele ongeval of die brand vandaag in Heers. Maar gelukkig kan je ook leuker lokaal nieuws bekijken zoals sport en vrije tijd of evenementen. 

nieuws heers
Op zoek naar handige tips en info? Bezoek dan Infotips.be

Heers is een landelijke gemeente in de Belgische provincie Limburg, gelegen in het hart van Haspengouw. De gemeente telt ongeveer 8.000 inwoners en bestaat uit de deelgemeenten Heers, Bovelingen, Gutschoven, Heks, Horpmaal, Klein-Gelmen, Mechelen-Bovelingen, Mettekoven, Opheers, Rukkelingen-Loon en Vechmaal.

Heers is vooral bekend om zijn fruitteelt, met name de productie van appels en peren. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de gemeente jaarlijks een Fruitfeest organiseert, waarop bezoekers kunnen genieten van tal van fruitige lekkernijen en activiteiten.

Bovelingen is een rustig dorpje met een typisch Haspengouws dorpsplein en een mooie kerk. Het is een uitstekende uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten in de groene omgeving.

Gutschoven is een klein gehucht met enkele mooie kastelen en landhuizen. Het is vooral bekend om zijn jaarlijkse Kastelenloop, een populaire loopwedstrijd doorheen de prachtige natuur van Haspengouw.

Heks is een klein dorpje met een lange geschiedenis. Het is vooral bekend om zijn kasteel, dat in de 16e eeuw werd gebouwd door de bekende architect Herman Janssen. Het kasteel is nog steeds te bezichtigen en herbergt tegenwoordig een hotel en restaurant.

Horpmaal is een landelijk dorpje met enkele mooie kastelen en een schilderachtig dorpsplein. Het is vooral bekend om zijn jaarlijkse Rommelmarkt, die duizenden bezoekers trekt uit de hele regio.

Klein-Gelmen is een klein dorpje met enkele mooie vakwerkhuizen en een gezellig dorpscafé. Het is een ideale uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten in de omgeving.

Meer informatie over jouw gemeente vind je op deze wikipedia pagina

Andere pagina’s met lokaal nieuws van gemeenten en steden