Volg het  lokale nieuws en de actualiteit uit Dilbeek 

Het lokale nieuws uit Dilbeek in Het Laatste Nieuws (HLN)

>> https://www.hln.be/Dilbeek

Het lokale nieuws uit Dilbeek in Het Nieuwsblad

>> https://www.nieuwsblad.be/regio/Dilbeek

Verder lokaal nieuws van Dilbeek onder deze reclamebanner

Het lokale nieuws uit Dilbeek in Het Belang Van Limburg

>> https://www.hbvl.be/regio/Dilbeek

Het lokale nieuws uit Dilbeek in De Morgen

>> https://www.demorgen.be/alle-nieuws-over-Dilbeek/

De officiële lokale website van Dilbeek

>> https://www.Dilbeek.be/

Het nieuws uit Dilbeek op ROBTV

>> https://www.robtv.be/zoek?term=Dilbeek

Het nieuws uit Dilbeek op RINGTV

>>  https://www.ringtv.be/zoeken?search=Dilbeek

Het lokale nieuws uit Dilbeek op VRT NWS

>> https://www.vrt.be/vrtnws/nl/regio/vlaams-brabant/Dilbeek

Het lokale nieuws uit Dilbeek in de Gazet van Dilbeek (GVA)

>> https://www.gva.be/tag/Dilbeek

Deze linken naar nieuws website bieden jou een handige manier om alle lokale nieuws te op te volgen.

Zo ben je meteen op de hoogte van dat eventuele ongeval of die brand vandaag in Dilbeek. Maar gelukkig kan je ook leuker lokaal nieuws bekijken zoals sport en vrije tijd of evenementen.

nieuws dilbeek
Op zoek naar handige tips en info? Bezoek dan Infotips.be

Dilbeek is een Vlaamse gemeente gelegen in de provincie Vlaams-Brabant, België. De gemeente heeft een oppervlakte van 44,43 km² en telt ongeveer 40.000 inwoners. Dilbeek is vooral bekend om zijn prachtige landschap, zijn rijke geschiedenis en zijn cultuur.

Dilbeek ligt in het hart van het Pajottenland, een streek in Vlaanderen die bekend staat om zijn prachtige landschappen en heuvels. Het gebied is ideaal voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers. De gemeente Dilbeek zelf heeft ook verschillende parken en groene zones, zoals het Kasteelpark Ter Rijst, waar je kan genieten van een rustige wandeling en de natuur.

Naast de natuur heeft Dilbeek ook een rijke geschiedenis. Zo kan je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het kasteel van Groot-Bijgaarden, dat dateert uit de 12e eeuw en ooit eigendom was van de adellijke familie van Arenberg. Daarnaast kan je ook een bezoek brengen aan het Dilbeeks Museum, waar je meer te weten komt over de geschiedenis van de gemeente en de regio.

Cultuurliefhebbers zullen ook hun gading vinden in Dilbeek. De gemeente heeft verschillende culturele evenementen, zoals het jaarlijkse Feest in het Park, waar je kan genieten van muziek, dans, theater en andere kunstvormen. Daarnaast heeft Dilbeek ook een uitgebreid cultureel centrum, Westrand genaamd, waar regelmatig concerten, theaterstukken, exposities en andere culturele evenementen plaatsvinden.

Dilbeek bestaat uit verschillende deelgemeenten, waaronder Dilbeek zelf, Groot-Bijgaarden, Itterbeek, Schepdaal, Sint-Martens-Bodegem en Sint-Ulriks-Kapelle. De gemeente is omringd door verschillende buurgemeenten, waaronder Asse, Brussel, Lennik, Merchtem, Sint-Pieters-Leeuw en Ternat.

Meer informatie over jouw gemeente vind je op deze wikipedia pagina

Andere pagina’s met lokaal nieuws van gemeenten en steden