Volg het  lokale nieuws en de actualiteit uit Destelbergen 

Het lokale nieuws uit Destelbergen in Het Laatste Nieuws (HLN)

>> https://www.hln.be/Destelbergen

Het lokale nieuws uit Destelbergen in Het Nieuwsblad

>> https://www.nieuwsblad.be/regio/Destelbergen

Verder lokaal nieuws van Destelbergen onder deze reclamebanner

Het lokale nieuws uit Destelbergen in Het Belang Van Limburg

>> https://www.hbvl.be/regio/Destelbergen

Het lokale nieuws uit Destelbergen in De Morgen

>> https://www.demorgen.be/alle-nieuws-over-Destelbergen/

De officiële lokale website van Destelbergen

>> https://www.Destelbergen.be/

Het nieuws uit Destelbergen op AVS

>>  https://www.avs.be/zoeken?filter=Destelbergen

Het lokale nieuws uit Destelbergen op VRT NWS

>> https://www.vrt.be/vrtnws/nl/regio/west-vlaanderen/Destelbergen

Het lokale nieuws uit Destelbergen in de Gazet van Destelbergen (GVA)

>> https://www.gva.be/tag/Destelbergen

Deze linken naar nieuws website bieden jou een handige manier om alle lokale nieuws te op te volgen.

Zo ben je meteen op de hoogte van dat eventuele ongeval of die brand vandaag in Destelbergen. Maar gelukkig kan je ook leuker lokaal nieuws bekijken zoals sport en vrije tijd of evenementen.

nieuws destelbergen
Op zoek naar handige tips en info? Bezoek dan Infotips.be

Destelbergen is een gemeente in de provincie Oost-Vlaanderen, gelegen ten zuiden van Gent. De gemeente telt ongeveer 18.000 inwoners en bestaat uit de deelgemeenten Destelbergen en Heusden.

Een van de grootste troeven van Destelbergen is de groene omgeving. De gemeente is gelegen aan de Schelde en wordt omringd door prachtige natuurgebieden. Zo kan je bijvoorbeeld gaan wandelen in het Damvalleimeer, een natuurgebied met een diversiteit aan fauna en flora. Ook het Parkbos, een groene gordel rond Gent, is vlakbij gelegen. Dit 1.200 hectare grote bos biedt tal van wandel- en fietsroutes doorheen de groene omgeving.

Daarnaast zijn er ook tal van bezienswaardigheden te ontdekken in Destelbergen. Zo kan je een bezoek brengen aan het Kasteel van Laarne, een prachtig gerestaureerd kasteel uit de 17e eeuw met een imposante tuin. Ook het Museum van Deinze en de Leiestreek, dat een rijke collectie heeft van schilders uit de 19e en 20e eeuw, is vlakbij gelegen.

Voor wie graag gaat shoppen of op zoek is naar culturele evenementen, is het nabijgelegen Gent zeker een aanrader. Gent is een bruisende studentenstad met een rijke geschiedenis en tal van culturele bezienswaardigheden. Het is ook de ideale plek om te gaan shoppen in de vele winkelstraten en boetieks.

Op culinair vlak heeft Destelbergen ook heel wat te bieden. Zo kan je er genieten van heerlijke streekproducten, zoals de Destelbergense kruidenlikeur en het Destelbergenbrood. Daarnaast zijn er tal van gezellige restaurants en cafés waar je kan genieten van een lekker drankje of een smakelijke maaltijd.

Kortom, Destelbergen is een groene oase nabij Gent waar je kan genieten van prachtige natuur, culturele bezienswaardigheden en culinaire hoogstandjes. Het is de ideale plek voor wie houdt van wandelen en fietsen in de groene omgeving, maar ook voor wie op zoek is naar cultuur en ontspanning in de nabijgelegen stad Gent.

Meer informatie over jouw gemeente vind je op deze wikipedia pagina

Andere pagina’s met lokaal nieuws van gemeenten en steden