Volg hetĀ  lokale nieuws en de actualiteit uit DeerlijkĀ 

Het lokale nieuws uit Deerlijk in Het Laatste Nieuws (HLN)

>> https://www.hln.be/deerlijk

Het lokale nieuws uit Deerlijk in Het Nieuwsblad

>> https://www.nieuwsblad.be/regio/deerlijk

Verder lokaal nieuws van Deerlijk onder deze reclamebanner

Het lokale nieuws uit Deerlijk in De Krant van West-Vlaanderen

>> https://kw.be/l/deerlijk/

De officiƫle lokale website van Deerlijk

>> https://www.Deerlijk.be/

Het lokale nieuws uit Deerlijk op Focus – WTV

>> https://www.focus-wtv.be/zoeken?search=Deerlijk

Het lokale nieuws uit Deerlijk op VRT NWS

>> https://www.vrt.be/vrtnws/nl/regio/west-vlaanderen/deerlijk/

Het lokale nieuws uit Deerlijk in de Gazet van Deerlijk (GVA)

>> https://www.gva.be/regio/Deerlijk

Deze linken naar nieuws website bieden jou een handige manier om alle lokale nieuws te op te volgen.

Zo ben je meteen op de hoogte van dat eventuele ongeval of die brand vandaag in Deerlijk. Maar gelukkig kan je ook leuker lokaal nieuws bekijken zoals sport en vrije tijd of evenementen.

nieuws deerlijk
Op zoek naar handige tips en info? Bezoek dan Infotips.be

Deerlijk is een gezellige gemeente gelegen in het hart van West-Vlaanderen. Deze gemeente is vooral bekend omwille van zijn landelijke karakter en gezellige sfeer. Deerlijk is opgedeeld in twee deelgemeenten, namelijk Deerlijk zelf en Sint-Lodewijk. Beide deelgemeenten hebben hun eigen charme en troeven.

Deerlijk zelf is vooral bekend om zijn gezelligheid en leuke winkelstraten. In het centrum van Deerlijk vind je heel wat gezellige winkeltjes en horecazaken waar je kan genieten van een hapje en een drankje. Daarnaast is er elke woensdagvoormiddag een wekelijkse markt waar je kan genieten van lokale producten en specialiteiten.

Naast het centrum van Deerlijk zijn er ook heel wat groene plekjes te vinden in de gemeente. Zo kan je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Park Baron Casier, een prachtig park waar je heerlijk kan wandelen tussen de bomen. Daarnaast zijn er ook heel wat wandel- en fietsroutes die je langs de mooiste plekjes van de gemeente brengen.

Sint-Lodewijk is dan weer bekend om zijn landelijke karakter en mooie vergezichten. In Sint-Lodewijk kan je heerlijk genieten van de rust en stilte van het platteland. Daarnaast is er ook heel wat natuur te vinden in de gemeente. Zo kan je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het natuurgebied De Gavers, een prachtig gebied met heel wat wandel- en fietsroutes.

Deerlijk is ook een ideale uitvalsbasis voor wie op zoek is naar cultuur. Zo kan je een bezoek brengen aan het Kasteel van Deerlijk, een prachtig kasteel dat dateert uit de 18e eeuw. Daarnaast zijn er ook heel wat evenementen die plaatsvinden in de gemeente, zoals het jaarlijkse bloemencorso en de kerstmarkt.

Naast Deerlijk zelf zijn er ook heel wat buurgemeenten die zeker een bezoekje waard zijn. Zo kan je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Waregem, een gezellige stad met heel wat winkels en horecazaken. Of je kan een dagje doorbrengen in Kortrijk, een bruisende stad met een rijke geschiedenis en heel wat bezienswaardigheden.

Meer informatie over jouw gemeente vind je op deze wikipedia pagina

Andere pagina’s met lokaal nieuws van gemeenten en steden