Volg het  lokale nieuws en de actualiteit uit De Haan 

Het lokale nieuws uit De Haan in Het Laatste Nieuws (HLN)

>> https://www.hln.be/De-Haan

Het lokale nieuws uit De Haan in Het Nieuwsblad

>>> https://www.nieuwsblad.be/regio/De-Haan

Verder lokaal nieuws van De Haan onder deze reclamebanner

Het lokale nieuws uit De Haan in De Krant van West-Vlaanderen

>> https://kw.be/l/de-haan/

 

De officiële lokale website van De Haan

>> https://www.DeHaan.be/

Het lokale nieuws uit De Haan op Focus – WTV

>> https://www.focus-wtv.be/zoeken?search=De-Haan

Het lokale nieuws uit De Haan op VRT NWS

>>  https://www.vrt.be/vrtnws/nl/regio/west-vlaanderen/de-haan/

Het lokale nieuws uit De Haan in de Gazet van De Haan (GVA)

>> https://www.gva.be/regio/De-Haan

Deze linken naar nieuws website bieden jou een handige manier om alle lokale nieuws te op te volgen.

Zo ben je meteen op de hoogte van dat eventuele ongeval of die brand vandaag in De Haan. Maar gelukkig kan je ook leuker lokaal nieuws bekijken zoals sport en vrije tijd of evenementen.

nieuws de haan
Op zoek naar handige tips en info? Bezoek dan Infotips.be

De Haan is een charmante kustgemeente gelegen in de provincie West-Vlaanderen, in de buurt van Oostende en Blankenberge. De gemeente telt ongeveer 12.000 inwoners en heeft een lange geschiedenis als populaire vakantiebestemming aan de Belgische kust. De Haan heeft een eigen treinstation en is ook gemakkelijk bereikbaar met de auto.

Het centrum van De Haan is een levendig en gezellig gebied met tal van restaurants, cafés en winkels. Er zijn ook verschillende historische gebouwen te bewonderen zoals de Sint-Monicakerk en het voormalige Koninklijk Chalet. Het Koninklijk Chalet is een prachtig gebouw dat vroeger eigendom was van de Belgische koninklijke familie en nu dienst doet als museum.

De Haan is vooral bekend om zijn brede stranden en duinen. Het strand is meer dan 11 kilometer lang en biedt volop mogelijkheden om te zonnebaden, te zwemmen of te wandelen langs de kustlijn. In de duinen kan je heerlijk wandelen of fietsen en genieten van de prachtige natuur.

De Haan heeft ook enkele mooie deelgemeenten die zeker een bezoekje waard zijn. Wenduine is een populaire badplaats met een prachtig strand en een gezellig centrum met leuke cafés en restaurants. Vlissegem is dan weer een rustige landelijke deelgemeente met enkele mooie kastelen en boerderijen.

De Haan grenst aan enkele andere gemeenten zoals Blankenberge, Zuienkerke en Jabbeke. In Blankenberge kan je onder andere het Sealife Center bezoeken, een groot aquarium met tal van zeedieren. In Zuienkerke kan je dan weer een boottocht maken op de Damse Vaart en genieten van het prachtige uitzicht op het omliggende landschap. In Jabbeke kan je enkele musea bezoeken zoals het Salvador Dali Museum of het Permeke Museum.

Al bij al is De Haan een heerlijke vakantiebestemming met volop mogelijkheden om te ontspannen, te genieten van de natuur en de lokale cultuur te ontdekken. Of je nu op zoek bent naar een rustige strandvakantie of een actieve vakantie in de natuur, De Haan heeft voor ieder wat wils.

Meer informatie over jouw gemeente vind je op deze wikipedia pagina

Andere pagina’s met lokaal nieuws van gemeenten en steden