Volg het  lokale nieuws en de actualiteit uit Buggenhout 

Het lokale nieuws uit Buggenhout in Het Laatste Nieuws (HLN)

>> https://www.hln.be/Buggenhout

Het lokale nieuws uit Buggenhout in Het Nieuwsblad

>> https://www.nieuwsblad.be/regio/Buggenhout

Verder lokaal nieuws van Buggenhout onder deze reclamebanner

Het lokale nieuws uit Buggenhout in Het Belang Van Limburg

>> https://www.hbvl.be/regio/Buggenhout

Het lokale nieuws uit Buggenhout in De Morgen

>> https://www.demorgen.be/alle-nieuws-over-Buggenhout/

De officiële lokale website van Buggenhout

>> https://www.Buggenhout.be/

Het nieuws uit Buggenhout op AVS

>>  https://www.avs.be/zoeken?filter=Buggenhout

Het nieuws uit Buggenhout op TVOOST

>>  https://www.tvoost.be/zoek?term=Buggenhout

Het lokale nieuws uit Buggenhout op VRT NWS

>> https://www.vrt.be/vrtnws/nl/regio/oost-vlaanderen/buggenhout/

Het lokale nieuws uit Buggenhout in de Gazet van Buggenhout (GVA)

>> https://www.gva.be/regio/Buggenhout

Deze linken naar nieuws website bieden jou een handige manier om alle lokale nieuws te op te volgen.

Zo ben je meteen op de hoogte van dat eventuele ongeval of die brand vandaag in Buggenhout. Maar gelukkig kan je ook leuker lokaal nieuws bekijken zoals sport en vrije tijd of evenementen. 

nieuws buggenhout
Op zoek naar handige tips en info? Bezoek dan Infotips.be

Buggenhout is een gemeente gelegen in de provincie Oost-Vlaanderen, in het hart van Vlaanderen. Het is een rustig en landelijk gebied met een gezellig dorpscentrum en tal van fiets- en wandelroutes door de omliggende natuur. De gemeente telt ongeveer 15.000 inwoners en omvat naast het centrum ook de deelgemeenten Opdorp en Briel.

Het centrum van Buggenhout heeft een historische uitstraling met enkele mooie gebouwen zoals het gemeentehuis en de Sint-Martinuskerk. Er zijn ook verschillende cafés, restaurants en winkels te vinden. In de omgeving van Buggenhout liggen enkele mooie natuurgebieden zoals het Buggenhoutbos en het natuurgebied Bosbeekvallei. Deze gebieden zijn perfect om te wandelen, fietsen of te picknicken.

De deelgemeente Opdorp heeft een eigen dorpskern met enkele leuke cafés en restaurants. Ook hier zijn er verschillende wandel- en fietsroutes door de omliggende natuur. In de deelgemeente Briel zijn er enkele mooie kastelen te vinden, zoals het Kasteel van Briel en het Kasteel van Opdorp. Deze kastelen zijn niet toegankelijk voor publiek, maar ze zijn wel te bewonderen vanaf de openbare weg.

Buggenhout grenst aan enkele andere gemeenten zoals Lebbeke, Dendermonde en Opwijk. In Lebbeke kan je onder andere het Provinciaal Domein van Lebbeke bezoeken, een groot park met een speeltuin, dierenweide en een vijver. In Dendermonde kan je dan weer de Grote Markt bezoeken met het Belfort en het Stadhuis, of een wandeling maken langs de Dender. In Opwijk zijn er enkele mooie kastelen te vinden zoals het Kasteel van Opwijk en het Kasteel van Mazenzele.

Al bij al is Buggenhout een gezellige en rustige gemeente met veel groen en natuurschoon. Ideaal voor wie graag de drukte van de stad wil ontvluchten en wil genieten van een ontspannen levensstijl.

Meer informatie over jouw gemeente vind je op deze wikipedia pagina

Andere pagina’s met lokaal nieuws van gemeenten en steden