Volg het  lokale nieuws en de actualiteit uit bonheiden 

Het lokale nieuws uit bonheiden in Het Laatste Nieuws (HLN)

>> https://www.hln.be/bonheiden

Het lokale nieuws uit bonheiden in Het Nieuwsblad

>> https://www.nieuwsblad.be/regio/bonheiden

Verder lokaal nieuws van bonheiden onder deze reclamebanner

Het lokale nieuws uit bonheiden in Het Belang Van Limburg

>> https://www.hbvl.be/regio/bonheiden

Het lokale nieuws uit bonheiden in De Morgen

>> https://www.demorgen.be/alle-nieuws-over-bonheiden/

De officiële lokale website van bonheiden

>> https://www.bonheiden.be/

Het lokale nieuws uit bonheiden op VRT NWS

>> https://www.vrt.be/vrtnws/nl/regio/antwerpen/bonheiden/

Het lokale nieuws uit bonheiden in de Gazet van bonheiden (GVA)

>> https://www.gva.be/regio/bonheiden

Deze linken naar nieuws website bieden jou een handige manier om alle lokale nieuws te op te volgen.

Zo ben je meteen op de hoogte van dat eventuele ongeval of die brand vandaag in bonheiden. Maar gelukkig kan je ook leuker lokaal nieuws bekijken zoals sport en vrije tijd of evenementen.

kaart bonheiden
Op zoek naar handige tips en info? Bezoek dan Infotips.be

Bonheiden is een gemeente in de provincie Antwerpen, gelegen in het hart van de groene gordel tussen Mechelen en Lier. De gemeente telt vier deelgemeenten: Bonheiden zelf, Rijmenam, Muizen en Schriek. Daarnaast grenst Bonheiden aan enkele randgemeenten, zoals Mechelen en Sint-Katelijne-Waver.

Bonheiden is een gezellige en groene gemeente met heel wat natuurschoon en bezienswaardigheden. Het is dan ook de ideale plek om te wandelen, te fietsen of gewoon te genieten van de rust en de natuur. Zo kan je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Mechels Broek, een groot natuurgebied waar heel wat vogels en andere dieren leven. Ook het park van het Kasteel van Bonheiden is zeker een bezoekje waard.

In het centrum van Bonheiden kan je dan weer terecht voor heel wat gezelligheid en levendigheid. Er zijn tal van winkels, restaurants en cafés waar je heerlijk kan vertoeven. Ook op cultureel vlak heeft Bonheiden heel wat te bieden. Zo is er het jaarlijkse Feest van de Vlaamse Gemeenschap, een evenement dat heel wat bezoekers trekt. Daarnaast zijn er ook heel wat kunstenaars en ambachtslieden actief in de gemeente, wat zorgt voor een levendige artistieke scene.

Rijmenam is de grootste deelgemeente van Bonheiden en heeft heel wat te bieden. Het is een groen en landelijk dorpje met een rustige en gezellige sfeer. Hier vind je vooral veel natuur en landbouwgrond. Het is dan ook de ideale plek om te wandelen of te fietsen in alle rust en stilte. Daarnaast kan je er ook enkele bezienswaardigheden bewonderen, zoals de Sint-Martinuskerk en het Kasteel van Rijmenam.

Muizen is een kleine deelgemeente van Bonheiden, maar heeft heel wat te bieden. Het is een charmant dorpje met een rijke geschiedenis. Hier kan je onder andere het Kasteel van Muizen bewonderen, dat dateert uit de 17e eeuw. Daarnaast zijn er ook heel wat gezellige cafés en restaurants waar je heerlijk kan vertoeven.

Schriek is de meest noordelijke deelgemeente van Bonheiden en heeft ook heel wat te bieden. Het is een gezellig dorpje met een rijke geschiedenis. Hier kan je onder andere het Kasteel van Schriek bewonderen, dat dateert uit de 16e eeuw. Daarnaast zijn er ook heel wat gezellige cafés en restaurants waar je heerlijk kan vertoeven.

Naast de vier deelgemeenten heeft Bonheiden ook enkele randgemeenten die zeker een bezoekje waard zijn. Mechelen bijvoorbeeld, is een bruisende stad met heel wat bezienswaardigheden en evenementen. Sint-Katelijne-Waver is dan weer een groene gemeente met heel wat natuurschoon en landbouwgrond.

Meer informatie over jouw gemeente vind je op deze wikipedia pagina

Andere pagina’s met lokaal nieuws van gemeenten en steden