Volg het  lokale nieuws en de actualiteit uit boechout 

Het lokale nieuws uit boechout in Het Laatste Nieuws (HLN)

>> https://www.hln.be/boechout

Het lokale nieuws uit boechout in Het Nieuwsblad

>> https://www.nieuwsblad.be/regio/boechout

Verder lokaal nieuws van boechout onder deze reclamebanner

Het lokale nieuws uit Boechout in Het Belang Van Limburg

>> https://www.hbvl.be/regio/Boechout

Het lokale nieuws uit Boechout in De Morgen

>> https://www.demorgen.be/alle-nieuws-over-Boechout/

De officiële lokale website van Boechout

>> https://www.Boechout.be/

Het lokale nieuws uit boechout op VRT NWS

>> https://www.vrt.be/vrtnws/nl/regio/antwerpen/boechout/

Het lokale nieuws uit boechout in de Gazet van boechout (GVA)

>> https://www.gva.be/regio/boechout

Deze linken naar nieuws website bieden jou een handige manier om alle lokale nieuws te op te volgen.

Zo ben je meteen op de hoogte van dat eventuele ongeval of die brand vandaag in boechout. Maar gelukkig kan je ook leuker lokaal nieuws bekijken zoals sport en vrije tijd of evenementen.

Kaart Boechout
Op zoek naar handige tips en info? Bezoek dan Infotips.be

Boechout is een gemeente in de provincie Antwerpen, gelegen in de groene rand rond de stad Antwerpen. De gemeente telt twee deelgemeenten: Boechout zelf en Vremde. Daarnaast grenst Boechout aan enkele randgemeenten, waaronder Hove, Mortsel en Kontich.

Boechout is een gezellige gemeente met een rijke geschiedenis. Het is een groene gemeente met heel wat parken en natuurschoon, zoals het Vrijbroekpark en het Park van Eden. Hier kan je heerlijk wandelen, fietsen of gewoon genieten van de rust en de natuur. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de gemeente erg populair is bij natuurliefhebbers.

In het centrum van Boechout kan je dan weer terecht voor heel wat gezelligheid en levendigheid. Er zijn tal van winkels, restaurants en cafés waar je heerlijk kan vertoeven. Ook op cultureel vlak heeft Boechout heel wat te bieden. Zo is er het Sfinks Festival, een jaarlijks wereldmuziekfestival dat duizenden bezoekers trekt. Daarnaast zijn er ook heel wat kunstenaars en ambachtslieden actief in de gemeente, wat zorgt voor een levendige artistieke scene.

Vremde is de kleinste deelgemeente van Boechout, maar heeft heel wat te bieden. Het is een landelijk dorpje met een rustige en gezellige sfeer. Hier vind je vooral veel natuur en landbouwgrond. Het is dan ook de ideale plek om te wandelen of te fietsen in alle rust en stilte. Daarnaast kan je er ook enkele bezienswaardigheden bewonderen, zoals de Onze-Lieve-Vrouw-ten-Hemelopnemingkerk.

Naast de twee deelgemeenten heeft Boechout ook enkele randgemeenten die zeker een bezoekje waard zijn. Hove bijvoorbeeld, is een gezellig dorpje met een bruisend verenigingsleven en tal van evenementen. Mortsel is dan weer een stadje met een rijke geschiedenis en heel wat bezienswaardigheden, zoals het Fort van Mortsel en het Gemeentepark. Kontich ten slotte is een bruisende gemeente met heel wat winkels en horecazaken.

Kortom, Boechout is een gemeente die voor elk wat wils te bieden heeft. Of je nu houdt van natuur, cultuur, sport of gewoon gezelligheid, hier vind je het allemaal. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de gemeente zo populair is bij toeristen en dagjesmensen. Kom zelf eens een kijkje nemen en ontdek wat Boechout allemaal te bieden heeft!

Meer informatie over jouw gemeente vind je op deze wikipedia pagina

Andere pagina’s met lokaal nieuws van gemeenten en steden