Volg het  lokale nieuws en de actualiteit uit Beringen 

Het lokale nieuws uit Beringen in Het Laatste Nieuws (HLN)

>> https://www.hln.be/Beringen

Het lokale nieuws uit Beringen in Het Nieuwsblad

>> https://www.nieuwsblad.be/regio/Beringen

Verder lokaal nieuws van Beringen onder deze reclamebanner

Het lokale nieuws uit Beringen in Het Belang Van Limburg

>> https://www.hbvl.be/regio/Beringen

De lokale nieuws uit Beringen op TV Limburg

>> https://www.tvl.be/zoek?term=Beringen

Het lokale nieuws uit Beringen in De Morgen

>> https://www.demorgen.be/alle-nieuws-over-Beringen/

De officiële lokale website van Beringen

>> https://www.Beringen.be/

Het lokale nieuws uit Beringen op VRT NWS

>> https://www.vrt.be/vrtnws/nl/regio/limburg/beringen/

Het lokale nieuws uit Beringen in de Gazet van Beringen (GVA)

>> https://www.gva.be/regio/Beringen

Deze linken naar nieuws website bieden jou een handige manier om alle lokale nieuws te op te volgen.

Zo ben je meteen op de hoogte van dat eventuele ongeval of die brand vandaag in Beringen. Maar gelukkig kan je ook leuker lokaal nieuws bekijken zoals sport en vrije tijd of evenementen.

kaart beringen
Op zoek naar handige tips en info? Bezoek dan Infotips.be

Beringen is een stad in de Belgische provincie Limburg en telt zo’n 46.000 inwoners. De stad bestaat uit verschillende deelgemeenten, waaronder Beringen-centrum, Koersel, Paal en Beverlo. Beringen is vooral bekend omwille van de oude mijnindustrie en het prachtige natuurgebied De Teut.

Het centrum van Beringen heeft een gezellige sfeer met verschillende winkels, restaurants en cafés. Ook zijn er verschillende bezienswaardigheden in de stad, waaronder het Mijnmuseum, de oude mijnsite van Beringen en de indrukwekkende Onze-Lieve-Vrouw van Lourdeskerk.

Koersel is een deelgemeente van Beringen en telt zo’n 6.500 inwoners. Het is een rustige gemeente met enkele mooie wandel- en fietsroutes. In Koersel vindt u onder andere het mooie natuurgebied De Vallei van de Zwarte Beek en het Domein Bovy, een prachtig kasteelpark.

Paal is een deelgemeente van Beringen en telt zo’n 9.500 inwoners. Het is een gezellige gemeente met enkele winkels en horecagelegenheden. In Paal vindt u onder andere het prachtige natuurgebied De Vallei van de Zwarte Beek en het Domein Bovy.

Beverlo is een deelgemeente van Beringen en telt zo’n 3.000 inwoners. Het is een rustige gemeente met enkele mooie wandel- en fietsroutes. In Beverlo vindt u onder andere het prachtige natuurgebied De Teut en het militair domein Kamp Beverlo.

Beringen grenst aan verschillende andere gemeenten, waaronder Lummen, Ham en Tessenderlo. Lummen is vooral bekend omwille van de mooie natuurgebieden, waaronder de Vallei van de Zwarte Beek en de Schulensbroek. Ham is dan weer bekend omwille van de verschillende wandel- en fietsroutes en het prachtige natuurgebied De Merode. Tessenderlo heeft een gezellig centrum met verschillende winkels en horecagelegenheden en enkele mooie wandelroutes.

Meer informatie over jouw gemeente vind je op deze wikipedia pagina

Andere pagina’s met lokaal nieuws van gemeenten en steden