Volg het  lokale nieuws en de actualiteit uit Beerse 

Het lokale nieuws uit Beerse in Het Laatste Nieuws (HLN)

>> https://www.hln.be/Beerse

Het lokale nieuws uit Beerse in Het Nieuwsblad

>> https://www.nieuwsblad.be/regio/Beerse

Verder lokaal nieuws van Beerse onder deze reclamebanner

Het lokale nieuws uit Beerse in Het Belang Van Limburg

>> https://www.hbvl.be/regio/Beerse

Het lokale nieuws uit Beerse in De Morgen

>> https://www.demorgen.be/alle-nieuws-over-Beerse/

De officiële lokale website van Beerse

>> https://www.Beerse.be/

Het lokale nieuws uit Beerse op VRT NWS

>> https://www.vrt.be/vrtnws/nl/regio/antwerpen/beerse/

Het lokale nieuws uit Beerse in de Gazet van Beerse (GVA)

>> https://www.gva.be/regio/Beerse

Deze linken naar nieuws website bieden jou een handige manier om alle lokale nieuws te op te volgen.

Zo ben je meteen op de hoogte van dat eventuele ongeval of die brand vandaag in Beerse. Maar gelukkig kan je ook leuker lokaal nieuws bekijken zoals sport en vrije tijd of evenementen.

kaart Beerse
Op zoek naar handige tips en info? Bezoek dan Infotips.be

Beerse is een gemeente in de provincie Antwerpen, gelegen in het hart van de Kempen. De gemeente is verdeeld in drie deelgemeenten: Beerse zelf, Vlimmeren en Den Hout. Daarnaast zijn er nog enkele randgemeenten, waaronder Merksplas, Rijkevorsel en Turnhout.

Beerse is een bruisende gemeente met een rijke geschiedenis. Het is een landelijke gemeente met heel wat natuurschoon, zoals de bossen van de Antwerpse Kempen en de oevers van de Kleine Nete. Hier kan je heerlijk wandelen, fietsen of gewoon genieten van de rust en de natuur. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de gemeente erg populair is bij natuurliefhebbers.

In het centrum van Beerse kan je dan weer terecht voor heel wat gezelligheid en levendigheid. Er zijn tal van winkels, restaurants en cafés waar je heerlijk kan vertoeven. Ook op cultureel vlak heeft Beerse heel wat te bieden. Zo is er het Kempisch Museum, waar je meer te weten komt over de geschiedenis en de cultuur van de Kempen.

Vlimmeren is de grootste deelgemeente van Beerse en heeft een heel eigen karakter. Het is een gezellig dorp met een rijke geschiedenis en heel wat bezienswaardigheden. Zo kan je er bijvoorbeeld de Sint-Willibrorduskerk bewonderen, een prachtig staaltje van neogotische architectuur. Daarnaast zijn er in Vlimmeren ook heel wat sport- en recreatiemogelijkheden, zoals een voetbalveld, een sporthal en een tennisclub.

Den Hout is dan weer de kleinste deelgemeente van Beerse. Het is een landelijk dorpje met een rustige en gezellige sfeer. Hier vind je vooral veel natuur en landbouwgrond. Het is dan ook de ideale plek om te wandelen of te fietsen in alle rust en stilte.

Naast de drie deelgemeenten heeft Beerse ook enkele randgemeenten die zeker een bezoekje waard zijn. Merksplas bijvoorbeeld, is een gemeente met een rijke geschiedenis en heel wat bezienswaardigheden. Zo kan je er bijvoorbeeld het Nationaal Gedenkteken van het Fort van Breendonk bezoeken, dat herinnert aan de gruweldaden van de Tweede Wereldoorlog. Rijkevorsel is dan weer een gezellig dorpje met een bruisend verenigingsleven en tal van evenementen. Turnhout ten slotte is de hoofdstad van de Kempen en een echte winkelstad. Hier kan je naar hartenlust shoppen in de vele winkels en boetiekjes.

Kortom, Beerse is een gemeente die voor elk wat wils te bieden heeft. Of je nu houdt van natuur, cultuur, sport of gewoon gezelligheid, hier vind je het allemaal. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de gemeente zo populair is bij toeristen en dagjesmensen. Kom zelf eens een kijkje nemen en ontdek wat Beerse allemaal te bieden heeft!

Meer informatie over jouw gemeente vind je op deze wikipedia pagina

Andere pagina’s met lokaal nieuws van gemeenten en steden